totka_i Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Witam!Wyciągnęłem to wczoraj neodymem przez przerębel, stan super po oczyszczeniu, widoczny napis, czałość z cienkiej blachy , chyba w oksydzie.
totka_i Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Dziękuje:) A wiadomo może od jakiego samochodu, i czy był on wojskowy?? Przeszukam dokładniej miejsce jego znalezienia, jak tylko stopnieje lód.
bird_dog Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 witam,nie chce byc upierdliwy ale czy moglbys jeszcze jedna fotke zrobic od tej strony gdzie stoi szklanka na zdjeciu nr3,wtedy sie wyjasni czy to kierunkowskaz ramieniowy.pozdro
totka_i Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Witam!Wyciągnęłem to wczoraj neodymem przez przerębel, stan super po oczyszczeniu, widoczny napis, czałość z cienkiej blachy , chyba w oksydzie.
totka_i Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 ok, jutro zamieszczę bo kumpel cyfrówke ma, pozdrawiam!!porobimy dużo fotek.
bird_dog Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Czy moglbys dodac jeszcze jedna fotke od przodu", na pierwszym zdjeciu wyglada to jak kierunkowskaz ramieniowy od starego samochodu lub jego szczatki?!pozdro.
totka_i Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 takie foto, postaram się jednak zamieścic więcej i bardziej szczegółowych bo przedmiot już oczyściłem a nie jak na foto. Pozdrawiam.z początku jak to wyłowiłem i trzymało się jeszcze neodyma to myslałem że to mp bez lufy:P
totka_i Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 Przepraszam za moją dłuższą nieobecność na forum.oto obiecane foty po delikatnym oczyszczeniu.
totka_i Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 myślę że to może byc takze jakis magazynek ktory trzymał sie na wozie, ale to moje głupie przypuszczenia:P
totka_i Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 całość, prosiłbym o wycenę jeżeli to rzeczywiście kierunkowskaz ramieniowy, to wydaje mi się że od Opla Blitz
Pytanie
totka_i
Witam!
Wyciągnęłem to wczoraj neodymem przez przerębel, stan super po oczyszczeniu, widoczny napis, czałość z cienkiej blachy , chyba w oksydzie.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.