Skocz do zawartości
  • 0

Wyłowione z wody co to może być

totka_i

Pytanie

Napisano

Witam!

Wyciągnęłem to wczoraj neodymem przez przerębel, stan super po oczyszczeniu, widoczny napis, czałość z cienkiej blachy , chyba w oksydzie.

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziękuje:) A wiadomo może od jakiego samochodu, i czy był on wojskowy?? Przeszukam dokładniej miejsce jego znalezienia, jak tylko stopnieje lód.
Napisano
witam,nie chce byc upierdliwy ale czy moglbys jeszcze jedna fotke zrobic od tej strony gdzie stoi szklanka na zdjeciu nr3,wtedy sie wyjasni czy to kierunkowskaz ramieniowy.pozdro
Napisano

Witam!

Wyciągnęłem to wczoraj neodymem przez przerębel, stan super po oczyszczeniu, widoczny napis, czałość z cienkiej blachy , chyba w oksydzie.

Napisano
Czy moglbys dodac jeszcze jedna fotke od przodu", na pierwszym zdjeciu wyglada to jak kierunkowskaz ramieniowy od starego samochodu lub jego szczatki?!pozdro.
Napisano

takie foto, postaram się jednak zamieścic więcej i bardziej szczegółowych bo przedmiot już oczyściłem a nie jak na foto. Pozdrawiam.

z początku jak to wyłowiłem i trzymało się jeszcze neodyma to myslałem że to mp bez lufy:P

Napisano

całość, prosiłbym o wycenę jeżeli to rzeczywiście kierunkowskaz ramieniowy, to wydaje mi się że od Opla Blitz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie