Skocz do zawartości

jak eksponujecie swoje kolekcje orłow

HERWOLF

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jak wyżej
mam troche orzełków i chciał bym je jakoś fajnie wyeksponować więc jesli macie coś takiego to prosze o foto
pozdrawiam
Napisano
jak sie dorwe do cyfrówki to pstrykne foto ale coś czuje że przy tobie wypadne hm... blado ..hehe choć z 2 strony wszystkie swoje wykopałem sam wiec i tak sie z nich ciesze
pozdrawiam
Napisano

Na załagodzenie sytuacji- skromnie i mało efektownie, ale zawsze coś. Jeszcze jest kilka sztuk przy nakryciach głowy.
:-)
To co piku, widzimy się w niedzielkę na giełdzie? Wezmę znajomków, bo jeszcze mnie pobiją tam (hehehe).
Zdrówko chłopaki!
Łukasz

Napisano
aha i czy te orzelki są wykopane na polach ,ja kiedys na koncowym 9 za tymi zwirowniami znalazlem 2-3 orzelki i gguziki z orzelkami w koronie.Cieszylismy sie jak dzieci z kolegą.Była nawet teoria ze w tym miejscu ktos sie rozbrajał albo był oboz jeniecki .A to zwyczajnie było wyrzucane z kawałkakmi ,klakami mundurow przez chlopski stan jako namiastka nawozu...
Napisano
Witam ponownie!
Ja swoje orzełki albo dostałem od znajomych, albo kupiłem. Przez te chyba 4 lata biegania z wykrywaczem jeszcze nie trafiłem żadnego.
Pozdrawiam, Łukasz
P.s. W poście kilka cm wyżej, nie miałem na myśli kolegi Yasioo'a.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 21:17 16-01-2006
Napisano
mam dziwne wrazenie ze post 1 piętro wyżej jest skierowany do mojej osoby ?! Dobra,dobra już jestem znowu grzeczny p.Bocianie :P
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie