Skocz do zawartości

Modlin

skumin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie nie wiem, czy wiecie, może wiecie, albo nie....nie wiem gdzie szukacie ale, że moja rodzinka i po mieczu i kądzieli jest związana z okolicami twierdzy.
W I wojnie spalono całą wieś, żeby rosjanie mieli dobrą obserwację (na wprost fortu strubiny), pamiętam opowieści mego dziadka, który opowiadał iż nieszczęśni mieszańcy próbowali uciec od lini frontu ( niestety sytuacja podczas okrążenia nie sprzyja takim rozwiązaniom....)
Ale do rzeczy...czy szukaliście pod kamieniami i między nimi..chodzi mi o nadbrzeże Wisły (nowy most) w miejscu, gdzie nasze wojsko wrzucało do Wisły sprzęt przed kapitulacją ...Chyba warto bo kiedyś znalazłem orzełka legionowego i inne fanty..( nie szukałem dużo, bo bym musiał rozebrać całe nadbrzeże.....)
Napisano
Niestety sam mam problem z moją pocztą, od pewnego momentu nie mogę się zalogować do własnej poczty, coś się sp.. postaram się to naprawić.
Napisano
Sory kocur, ale nie moge tego naprawić nie wiem co się dzieje , jutro oddam sprzęcik do naprawy i postaram się z tobą skontaktować.
Pozdrawiam Skumin.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie