Skocz do zawartości

Prosze o pomoc

Parti78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Prosze o pomoc w wyborze sprzętu. Przesyłam link do wykrywacza, który mnie interesuje prosze o uwagi i pomoc. Pozdrawiam!
( reklama )

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 19:11 12-01-2006
Napisano
Jak na początek Garek może być dobrym rozwiązaniem jest tani i nieskomplikowany. Jezeli w miedzyczasie dojdziesz do wniosku ze to hobby to zly wybor to przynajmniej nie wtopisz duzej kasy jezeli Ci sie spodoba a mysle ze tak to po jakims czasie bedziesz szukal czegos lepszego.
Ja zaczalem od ACE 150 i mimo że niektórzy koledzy z lekkim usmiechem spogladali na moj sprzet (garret to taka plażówka na drobnice) to trafilem nim m. innymi: Mannlicherka, bączkek Austrowęgry, Flakonik na Wode kolońską z al zakrętką po jakimś austryiackim oficerku, klamerki, częsci od pikielhauby, kupe zapalnikow, szklanki, zamki karabinowe etc.
Napisano
ok. posta zamieściłem dla kolegi, który nie ma netu na codzień. Ja chodzę z Bonty Hunterem Tracker IV i sprawuje sie dobrze monety i militarka wychodzi. pozdrawiam! dzięki za info. Kumpel jest doś mocno zakorzeniony w temacie ale jak wiadomo kasy zawsze mało na hobby wiec trzeba ostroznie z wydatkami...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie