Kaba Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 Za Zet'ką.Na granicy została zatrzymana przesyłka z granatem bodajże wysłana do usa.A teraz przyznać się panowie, który z Was te skorupy wysyłał ? :D
pik78 Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 jesli z tylko 1 w srodku ,to nie moja robota ,nie robcie tego bledu co ja -wyslalem 6 rgd33 i f1 ,luski do sowieckiej 45 mm ,magazynek do rkmu wegierskiego -i po miesiacu przyszlo pismo z prokuratury w Gdyni ,ze bylo prowadzone ostepowanie przeciwko mojej osobie -zeby bylo ciekawiej nie informujac mnie o tym nawet!!!Na szczescie stwierdzono ,ze nic tam nie legalnego nie bylo i zadecydowano o oddaniu przedmiotow do osoby uprawnionej" .Wszystko to przez moja chciwosc na kase...Wszystko oczywiscie bylo kompletnne deko ,rozkrecone na czynniki pierwsze(rgd33)Nie slijcie takich fantow nigdzie poza polske ,a zwlaszcza za ocean ,same klopoty sa potem.pzdr
Kaba Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 Mogliby to w końcu unormować co złom a co nie i ewentualnie przy przesyłce jakaś dodatkowa adnotacja lub coś podobnego i tyle a tak za przeproszeniem [własna cenzura] ...
IRONRAT Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 Panowie, to nie problem unormowania, ale wiedzy i przeszkolenia odpowiednich ludzi i wyjasnienia, co wolno, a co nie, w granicach obowiązujacego prawa. Ale czego chcecie, jeśli nawet biegli sądowi są w stanie wymyśleć tak totalną bzdurę, że nawet sędzia laik zaczyna się śmiać do rozpuku (z opowiadań w/w sędziego).Ironrat
pik78 Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1227724,11,1,0,120,686,item.htmlTak wlasnie w tym temacie ^^^^^
maxikasek Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 piku ciesz się że nasi to wyłpali a nie amerykanie. W obecnej sytuacji są na to wyczuleni, a ciebie obciążyli by kosztami postepowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.