qbonek Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Jeśli kopie ktoś monetki na podkarpaciou(najlepeij okolice Rzeszowa)to zapraszam do wymiany miejscowek i doswiadczen a moze i wspolnego grzebania z piszczalka;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Co prawda jestem z Łodzi ale w sezonie możemy się gdzieś razem wybrać. Spędziłem w Twoim rejonie cudowny rok swojego życia i bardzo chętnie odwiedzę tamte strony,może coś koło Rzeszowa, albo Przedborza, albo Przemyśla:), jak będziesz chciał to coś się wymyśli.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pancerny Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 witam w Rzeszowie podobno ktoś szuka przy użyciu wykrywki na różdżki,ustawianej na zakresy złoto,srebro,miedż,mosiądz,żelazo,ciekawy jestem jak to się faktycznie sprawuje w terenie jakoś nie jestem do tego przekonany może coś wiesz na ten temat(twoje okolice)pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.