suchy ss Posted January 8, 2006 Author Share Posted January 8, 2006 Elko:) chcialem sie dowiedziec czy ktorys z kolegow chodzil z wykrywką w okolicach schronow kolo Malborka??? bo nie wiem czy oplaca mi sie eksplorowac to miejsce z wykrywaczem jak tam bede nastepnym razem, bo ostatnio jak tam bylem to bylo pare dolkow kolo bunkra przy drodze przed cmentarzem komunalnym jadac od strony Sztumu. I niewiem czy zostalo cos dla mnie do wykopania:D:D:DPozdrawiam:)Dawid Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 powyzej jest kilka fotek z tych bunkrow:)pozdro:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 i co nikt nic nie wie, przeciez jest ktos z Malborka:PpozdrawiamDawid:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kugel Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Wzywałeś mnie,więc jestem.Widzę że chodziłeś przy schronie na terenie dawnego poligonu wojskowego.Okoliczne pola są rok w rok orane,ale wychodzą tylko resztki szklanych śmieci.Tyle mogę tylko powiedzieć w tym temacie.Pozdrowionka z Festung Marienburg!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 a to nic z militarki nie wychodzi:/ szkoda bo w te wakacje jak tam bede jechal to planowalem wziasc wykrywacz, a moze cos by bylo w lesie ten po prawej stronie glownej drogi na Sztum:)pzdr.Dawid:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kugel Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 W lesie jest pełno śmiecia wszelakiego rodzaju i piszczała wyje tam w zasadzie wszędzie.Możesz spróbować,ale efektów nie gwarantuję.Są tam schrony warte obejrzenia,w których złomiarze poczynili straszne spustoszenia.Pozdrawiam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 nom to na wakacje sprobuje sie tam wybrac i moze cos ciekawego znajde:) a jak nie to trudno:P liczy sie przygoda:)pzdr.Dawid:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stedke Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 mimo wszystko bierz wykrywacz ze soba:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted February 3, 2006 Author Share Posted February 3, 2006 hehe mam taki zamiar ja wziasc:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.