suchy ss Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 Elko:) chcialem sie dowiedziec czy ktorys z kolegow chodzil z wykrywką w okolicach schronow kolo Malborka??? bo nie wiem czy oplaca mi sie eksplorowac to miejsce z wykrywaczem jak tam bede nastepnym razem, bo ostatnio jak tam bylem to bylo pare dolkow kolo bunkra przy drodze przed cmentarzem komunalnym jadac od strony Sztumu. I niewiem czy zostalo cos dla mnie do wykopania:D:D:DPozdrawiam:)Dawid
suchy ss Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 powyzej jest kilka fotek z tych bunkrow:)pozdro:)
suchy ss Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 i co nikt nic nie wie, przeciez jest ktos z Malborka:PpozdrawiamDawid:)
kugel Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Wzywałeś mnie,więc jestem.Widzę że chodziłeś przy schronie na terenie dawnego poligonu wojskowego.Okoliczne pola są rok w rok orane,ale wychodzą tylko resztki szklanych śmieci.Tyle mogę tylko powiedzieć w tym temacie.Pozdrowionka z Festung Marienburg!!
suchy ss Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 a to nic z militarki nie wychodzi:/ szkoda bo w te wakacje jak tam bede jechal to planowalem wziasc wykrywacz, a moze cos by bylo w lesie ten po prawej stronie glownej drogi na Sztum:)pzdr.Dawid:)
kugel Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 W lesie jest pełno śmiecia wszelakiego rodzaju i piszczała wyje tam w zasadzie wszędzie.Możesz spróbować,ale efektów nie gwarantuję.Są tam schrony warte obejrzenia,w których złomiarze poczynili straszne spustoszenia.Pozdrawiam!!
suchy ss Napisano 3 Luty 2006 Autor Napisano 3 Luty 2006 nom to na wakacje sprobuje sie tam wybrac i moze cos ciekawego znajde:) a jak nie to trudno:P liczy sie przygoda:)pzdr.Dawid:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.