Skocz do zawartości

okolice Malborka

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Elko:) chcialem sie dowiedziec czy ktorys z kolegow chodzil z wykrywką w okolicach schronow kolo Malborka??? bo nie wiem czy oplaca mi sie eksplorowac to miejsce z wykrywaczem jak tam bede nastepnym razem, bo ostatnio jak tam bylem to bylo pare dolkow kolo bunkra przy drodze przed cmentarzem komunalnym jadac od strony Sztumu. I niewiem czy zostalo cos dla mnie do wykopania:D:D:D
Pozdrawiam:)Dawid
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Wzywałeś mnie,więc jestem.Widzę że chodziłeś przy schronie na terenie dawnego poligonu wojskowego.Okoliczne pola są rok w rok orane,ale wychodzą tylko resztki szklanych śmieci.Tyle mogę tylko powiedzieć w tym temacie.Pozdrowionka z Festung Marienburg!!
Napisano
a to nic z militarki nie wychodzi:/ szkoda bo w te wakacje jak tam bede jechal to planowalem wziasc wykrywacz, a moze cos by bylo w lesie ten po prawej stronie glownej drogi na Sztum:)
pzdr.
Dawid:)
Napisano
W lesie jest pełno śmiecia wszelakiego rodzaju i piszczała wyje tam w zasadzie wszędzie.Możesz spróbować,ale efektów nie gwarantuję.Są tam schrony warte obejrzenia,w których złomiarze poczynili straszne spustoszenia.Pozdrawiam!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie