k.roszkowski Posted June 2, 2003 Author Share Posted June 2, 2003 Jeżeli ktoś użytkuje wykrywacz Bounty Hunter Sharp Shooter II to proszę o opinię na jego temat - jak sprawdza się on w terenie (zasięg, trwałość itp.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2003 Share Posted June 4, 2003 Ja go używam i na monetki jest jest całkiem niezły, jeśli chodzi o zasięg to nigdy nie mierzyłem na ilu centymetrach leżał grosik zanim go wykopałe, a pierwszy większy okaz jaki znalazłem to hełm i był na oko z 70 cm a może lepiej ale też nie mierzyłem, ale jakbym tearaz kupował to bym kupił jakiś droższy. Moim w tym hobby to albo najtańszy i jakieś rezultaty albo najdroższy i zajebiste rezultaty. Ale tak naprawdę to trzeba starać się o super miejsca bo bez nich to i przenośny X-ray nie pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.roszkowski Posted June 7, 2003 Author Share Posted June 7, 2003 Dzięki za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.