Grzebiuszka Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 Coś cicho na forum po zlocie w Cieszynie-Stępinie.Może ci co byli napiszą co ,gdzie ,jak i czemu było tak fajnie ;)???Grzebiuszka.P.S. Wyszło na to ,że to jest 3000 temat na forum :):):)
Kmicic Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Ha, kolego, czemu Cię nie było :-( ???Zlot fajny, ze jakoś nie usłyszałem, żeby komuś się nie podobało.Grzesiu Landminer, Ania i Borsuk, czyli organizatorzy - pokazali, że w kilka osób można bez wielkich pieniędzy zrobić coś konkretnego.Wielkie dzięki, myślę, że nie tylko w moim imieniu.Pozdrowionka, dla tych, którzy chcieli i nie mogli dojechać.Radek Biczak - Kmicic
Landminer Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Spokojnie. Trzeba było troszkę odsapnąć :)Dzięki Radziu za miłe słowa, ale przede wszystkim należą się one władzom gminy Frysztak - bez ich zaangażowania nie mielibyśmy tak uroczego miejsca na kwaterę i większości atrakcji bo poprostu nie wyrobilibyśmy się z tym wszystkim. Podsumowując:Na zlot przyjechało 51 osób.Napełniono śmieciami kilkanaście 120 litrowych worków.Oddano do sklepu kilkadziesiąt butelek zwrotnych.W niwce most jest wproszku (ci co byli to wiedzą o co chodzi :))) ).Zostało jeszcze ok 50 koszulek do sprzedaży.Wszyscy z którymi rozmawiałem twierdzą że było fajnie.Pozdrawiam serdecznie wszystkich którzy byli i tych co chcieli, a z różnych powodów nie mogli dojechać.Grzegorz Franczyk Landminer"
Rufus Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Witajcie !!A niby jak by mogło być jak nie Super !!Podziękowania dla Ani, Grzesia i Borsuka -Było bardzo fajnie, niech żałują ci, co nie dojechali.PzdrRafał Rufus " Pagacz
Grzebiuszka Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 Jasne ,że żałuję ,ale nie mogę wszędzie jeździć.Dziękuję za info,pozdrawiam z nadzieją ,że na którymś zlocie się spotkamy.Grzebiuszka
Gość Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 pozdrowionka dla wszystkich zlotowiczów :) Marcin(tajnos agentos,kubanos partizanos)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.