motoweteranbazar Napisano 7 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2006 Witam, podaje spis grup które zaprezentują się 14 stycznia w Łodzi.Będą to:PSZ NAJKRÓTSZĄ DROGĄ"ZS STRZELEC"1 POLSKA SAMODZIELNA BRYGADA SPADOCHRONOWA"STZRELCY KANIOWSCY"ODWACH" Stowarzyszenie Rekonstrukcji Historycznych Wojsk II RPLUDOWE WOJSKO POLSKIE LATA 6O-te"COMMANDO" Klub żołnierzy rezewy LOK w SwarzędzuSIGNYM TEMPORIS" Bractwo Rycerskie Ziemi Łęczyckiej i Sieradzkiej.GOLF/2/5 Marines"WIETNAM 1965-72" NORMANDIA 44"101 AIRBORNE"FRONT WSCHODNI 1944/45"7 AUFKLARUNGSABTEILIUNG DER 4 PANZER DIVISION"ŻELAZNY ORZEŁ"FALLSCHIRMAJGRE REGIMENT 1"BASTION GROLMAN"Pozdrawiam MWB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Szanowni Koledzy!Podczas MVB w Łódzi 14 stycznia 2006 roku chcielibyśmy nakręcić film dokumentalny z wystawy.Tylko raz udało sie to telewizji...ale chcielibysmy by nasz wysiłek przy organizacji wystawy pozostał zapisany cyfrowo....dla potomnych.Prosimy jednak o to byśmy wiedzieli która z Grup wystawiajaca sie w Łodzi wyraża zgode na to by być uwidoczniona na tym filmie razem z krótkim wywiadem z członkami grupy. Cały zmontowany film bedzie oczywiscie dostarczony wszystkim którzy wzieli w nim udział oraz osobom zainteresowanym.Prosze o kontakt na adres:arnhem1944@o2.plPozdrawiamSosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldman Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Witam.Odpowiedz Normandii 44 (pozytywna) zostala wysłana na podany adres. Pozdrawiam Oldman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 A co to będzie? Wesoła komedia frontowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 czy mozesz podesłać kopie do 8ppleg w lublinie jak tak to podam ci mejla i wtedy ustalimy jakis namiar 8ppleglublin@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 To bedzie lepsza komedia od Allo ,allo" i M.A.S.H." !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_84 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Witam. Wiem że chętni będący na wystawie mogli się zaopatrzeć w sprzęt potrzebny do rekonstrukcji formacji różnych wojsk. W związku z tym mam pytanie: Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaka była cena Spodni DDR podobnych do wz.36, i opinaczy brezentowych. Wiem że pytanie dość głupie ale JEST TO DLA MNIE BARDZO ALE TO BARDZO WAŻNA SPRAWA. Byłbym wdzięczny za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.