perun84 Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 Cześć.Mam nadzieje że,Koledzy bedą mogli rozwiac moją wątpliwość co do owej ramki.Mam pytanie czy ten model może być produkcji powojennej? A oto jego wygląd: nity mosiężne, materiał wygląda mi na ersatz, oprócz przeszyć znajduja się tam nity,na łączeniu dolnym orzeł podobny do waimarskiego i prawdopodobie(gdyż nie widac treści)pieczątki wewnątrz.Dostałem cynk że może to być austryjak-ale najbardziej interesuje mnie fakt czy dany przedmiot to wyrób wojenny czy późniejszy np.ddr,wczesna bw?Dziękuję z góry za pomoc.Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 Niestety - powojenny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun84 Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 dzięki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.