piotrek Posted June 1, 2003 Author Posted June 1, 2003 Czy ktoś może powiedzieć mi coś na temat wykrywacza Rutus First" produkowanego przez p.Arkadiusza Rutyny. Parametry ma chyba całkiem niezłe do swojej ceny, ale czy to możliwe? http://www.rutusfirst.prv.pl/
SWaldek Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Na forum Poszukiwaczy" znajdziesz kilka opini oraz wypowiedzi samego producentaPozdrawiam
proscan Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 A ja słyszałem że dobre są wykrywacze i tutaj lista alfabetyczna:Bounty HunterCSCOPEFisherGarrettMinelabTesoroWhite'si jeszce inne.Podawać adresy?Co sądzicie?a może innaczej - co sądzi Bocian?chyba jakaś przyzwoitość w reklamie obowiązuje?proscan
pol Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Proscan , a HS-3 jakos nie widzę na twojej liście , tak jak i innych polskich konstrukcji ;dziwne???pozdro pol
Netcom Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 No właśnie, jakieś polskie, może chociaż cenę mają dobrą..?
proscan Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Oj ludziska!Nie chodzi mi tutaj o wychwalanie tego czy innego sprzętu (od tego są inni:-).Nie spodobał mi się styl pierwszej wiadomości brzmiący jak zapytanie, a defacto będący reklamą.Co cechuje reklamę? Hasło reklamowe i namiary na producenta:Podobno Goździkowa poleca TEN wykrywacz bo jest dobry"odzew:oj, nie wiem, ale dla pewności zajrze na stronę :www.kupto.com"pasuje?powodzenia,proscan
proscan Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Staram się nie kupować pod wpływem reklam ....:)proscan
Guest Posted June 4, 2003 Posted June 4, 2003 A ja, Panie Piotrze, już myślałem, że nie przekonały Pana ani szesnastobitowe HiFi ani dwukanałowe stereo.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.