piotrek Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 Czy ktoś może powiedzieć mi coś na temat wykrywacza Rutus First" produkowanego przez p.Arkadiusza Rutyny. Parametry ma chyba całkiem niezłe do swojej ceny, ale czy to możliwe? http://www.rutusfirst.prv.pl/
SWaldek Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Na forum Poszukiwaczy" znajdziesz kilka opini oraz wypowiedzi samego producentaPozdrawiam
proscan Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 A ja słyszałem że dobre są wykrywacze i tutaj lista alfabetyczna:Bounty HunterCSCOPEFisherGarrettMinelabTesoroWhite'si jeszce inne.Podawać adresy?Co sądzicie?a może innaczej - co sądzi Bocian?chyba jakaś przyzwoitość w reklamie obowiązuje?proscan
pol Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Proscan , a HS-3 jakos nie widzę na twojej liście , tak jak i innych polskich konstrukcji ;dziwne???pozdro pol
Netcom Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 No właśnie, jakieś polskie, może chociaż cenę mają dobrą..?
proscan Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Oj ludziska!Nie chodzi mi tutaj o wychwalanie tego czy innego sprzętu (od tego są inni:-).Nie spodobał mi się styl pierwszej wiadomości brzmiący jak zapytanie, a defacto będący reklamą.Co cechuje reklamę? Hasło reklamowe i namiary na producenta:Podobno Goździkowa poleca TEN wykrywacz bo jest dobry"odzew:oj, nie wiem, ale dla pewności zajrze na stronę :www.kupto.com"pasuje?powodzenia,proscan
proscan Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Staram się nie kupować pod wpływem reklam ....:)proscan
Gość Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 A ja, Panie Piotrze, już myślałem, że nie przekonały Pana ani szesnastobitowe HiFi ani dwukanałowe stereo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.