Gryf Posted June 1, 2003 Author Share Posted June 1, 2003 Witam!Jakis czas temu kupilem sobie latarke o ktorej od zawsze mazylem.Wyglada mniej wiecej jak pistolet do rac ale jest o wiele wieksza i ma wbudowany akumulator.Po jakims czasie niestety latarka zaczela sie psuc.Najpierw zpalilo sie lekko wejscie do ladowarki pozniej raz ladowala a raz nie az w koncu nie chciala palia(raz na jakis czas palila).Jest to moja ulubiona ladowarka i daja bardzo dobre swiatlo(750,000 tys. Candeli)Czy ktos moze zna sie na takim sprzecie i moglby mi ja naprawic?Jesli sie znajdzie to dobrzeby bylo aby byla z Wawy.Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2003 Share Posted June 1, 2003 Z mechaniki/czy elektryki/ to ci nie pomoge.Ale po przeczytaniu tych 750 000 tysiecy cd. to az poszlem sprawdzic ile swiatla daje rakieta/raca/ratownicza -morska-spadochronowa-pisze na niej min 40 000 cd"Niezla masz te latarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted June 1, 2003 Author Share Posted June 1, 2003 No latara jest wypas nie powiem:)JMS jestes w satnie mi pomoc jakos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2003 Share Posted June 12, 2003 Pewnie coś nie łączy w środku. Trzeba by ją rozebrać. Również żarówka może być już trochę zużyta - wtedy kiedyś zgaśnie ci na amen.Pozxdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted June 12, 2003 Author Share Posted June 12, 2003 Nie chialbym przyniej krecic bo boje sie ze ja moge uszkodzic:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
baca Posted June 26, 2003 Share Posted June 26, 2003 he he. Moja latara Mactronic z opisu daje 1.000.000. kandeli. Świeci za..cie, ale akumulator szybko pada. Trzeba ją wyłączyć na minutkę i znowu świeci na full. Naprawdę mocna. Nazywa sie search guard". Link to comment Share on other sites More sharing options...
baca Posted June 26, 2003 Share Posted June 26, 2003 he he. Moja latara Mactronic z opisu daje 1.000.000. kandeli. Świeci za..cie, ale akumulator szybko pada. Trzeba ją wyłączyć na minutkę i znowu świeci na full. Naprawdę mocna. Nazywa sie search guard". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted June 27, 2003 Author Share Posted June 27, 2003 Baca a znasz sie moze na takich latarkach i jestes z Wawy?Pilnie potrzebuje ja naprawic bo w lipcu jade w GS i jest mi niezbedna.Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
baca Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 Na latarkach jako takich sie nie znam. Niestety jestem z Legnicy. Ale latarki to raczej najprostsze urządzenie pod słońcem. Sam takie kleciłem z rurek PCV pasujących średnicą do R-20 za czasów komuny.Jak Ci nie pali to musi być gdzieś przerwa na obwodzie elektrycznym. Jak masz sprzęt, w którym elektryka jest zatopiona w plastiku to nic nie zdziałasz.Proponuję zakup nowej, albo producję własną latarki. A najlepiej dolutować kabel + od zespołu baterii do miejsca gdzie prąd dochodzi do cycka" + żarówki i to samo zrobić z zaciskiem -. Nie wiem czy wypociłem coś mądrego, ale starałem się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryf Posted July 1, 2003 Author Share Posted July 1, 2003 Dzieki Baca:)Wiesz latarka ktora mi sie zepsula to jest 169zl,jak narazie nie ma az tyle haisu zeby kupic sobie taka sama lub podobna bo w lipcu jade w Gory Sowie a za cos przeciez trzeba tam zyc:)Ale jeszcze raz dziekiPzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.