zawic Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2006 poszukuję osób chętnych na poszukiwania w Głogowie nie posiadam wykrywacza znam kilka obiecujących miejsc bogatych w łuski, hełmy, monetki i różne elementy broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 a szło by tam coś z łapy wykopać?? Bo ja mam tylko saperke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dives Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Witaj , jestem na tak . Emailek już do Ciebie poszedł . Proszę o kontakt . pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy z Głogowa , okolic i w każdym miejscu na świecie . pozdrawiam Dives Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.lubuskie Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Siemka czemu nie, tylko narazie mróz jest i troszke czasu brakuje,ale wiosną można by było ja jestem z Nowej Soli wyśle e-maila z numerkiem i sie dogadamy ja nie posiadam piszczałki ale kuzyn posiada a działamy razem może do wiosny sobie sprawimy jeszcze jedną tagże pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasza13 Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 WITAM JESTEM Z NOWEJ SOLI DO WAS MAM NIE DALEKO SZUKAŁEM NIE DALEKO WAS I MAM TAM ZAGADKĘ DO ROZSZYFROWANIA POZDO MÓJ MAIL KASZA273@WP.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.