a.korbaczewski Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 czy jak kupię na imieniny bratu taki bagnet to mnie brat wyśmieje i nie poleje nawet wódki przy stole, czy też moze być taka zabawka i doda ją do kolekcji bez wstydu?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79490783 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foster73 Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Bagnecik jest fajniutki, ale zadowolenie Twojego brata jest chyba zależne od tego jak bardzo ambitna" jest jego kolekcja. Osobiście ja bym się ucieszył ale nie jestem Twoim bratem ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Witam!Jest to jedna z wersji bagentu mauserowskiego. Bagnet wz.24 krótki, prod. jugosławiańskiej to kopia bagnetów belgijskich, które wcześnej Jugosławia kupiła.Nie jest to żaden pic na wodę fotomontaż", jak np. agnety" do kałacha w skórzanych pochwach z syganturą AK47, które ostatnio pojawiły się na aukcjach.Kiedyś miałem jugola wz.24, fajnie wyglądał na ścianie, full oksydka itp.Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.korbaczewski Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 czyli biorę go. dzięki bardzo za opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
langfuhr Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 sam tez mam jugola, ale 105 zl. to zdecydownie przesada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.