a.korbaczewski Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 czy jak kupię na imieniny bratu taki bagnet to mnie brat wyśmieje i nie poleje nawet wódki przy stole, czy też moze być taka zabawka i doda ją do kolekcji bez wstydu?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79490783
Foster73 Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Bagnecik jest fajniutki, ale zadowolenie Twojego brata jest chyba zależne od tego jak bardzo ambitna" jest jego kolekcja. Osobiście ja bym się ucieszył ale nie jestem Twoim bratem ;-)
Łukasz Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Witam!Jest to jedna z wersji bagentu mauserowskiego. Bagnet wz.24 krótki, prod. jugosławiańskiej to kopia bagnetów belgijskich, które wcześnej Jugosławia kupiła.Nie jest to żaden pic na wodę fotomontaż", jak np. agnety" do kałacha w skórzanych pochwach z syganturą AK47, które ostatnio pojawiły się na aukcjach.Kiedyś miałem jugola wz.24, fajnie wyglądał na ścianie, full oksydka itp.Pozdrawiam, Łukasz
a.korbaczewski Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 czyli biorę go. dzięki bardzo za opinie.
langfuhr Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 sam tez mam jugola, ale 105 zl. to zdecydownie przesada
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.