dre Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 znalezione na strychu jeśli ktoś by kojażył jaki to model opinaczy(I, II wojna) i manierki byłbym bardzo wdzięczny (manierke to własciwie tak wrzuciłem wiem że niemiecka z 1914 roku ale może ktoś wrzuci zdjęcia) pozdro
maxikasek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 manierka pruska wz15 z oryginalnym noszakiem
maxikasek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 z tym wzorem to się pośpieszyłem. Alu czy stal, korek czy zakrętka? wytwórnia? nie chcesz się pozbyć?
dre Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 maxikasek hey no alu zakrętka i napis NICKLWERK 14SCHWERTE "troche wątpiłem w autentyczność pokrowca bo wygląda jak te spodnie z struksu czy jak ale żelazny bimbołek:) mnie przekonał co do wymiany(tylko to wchodzi w rachube nigdy nie mówie nigdy jak masz ciekawą rzadką giwerke (krótka ) to daj znać i naprawde nic nie wiesz na temat opinaczy ???:(
dre Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 znalezione na strychu jeśli ktoś by kojażył jaki to model opinaczy(I, II wojna) i manierki byłbym bardzo wdzięczny (manierke to własciwie tak wrzuciłem wiem że niemiecka z 1914 roku ale może ktoś wrzuci zdjęcia) pozdro
maxikasek Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 odezwij się na priv, bo ty nie podałes maila.
mietek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Ustalenia co do wymian przeniescie na prv.A noszak jest jak najbardziej pasujacy, byly sztruksowe.
Pytanie
dre
znalezione na strychu jeśli ktoś by kojażył jaki to model opinaczy(I, II wojna) i manierki byłbym bardzo wdzięczny (manierke to własciwie tak wrzuciłem wiem że niemiecka z 1914 roku ale może ktoś wrzuci zdjęcia) pozdro
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.