suchy ss Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 jestem posiadaczem wykrywacza typu PI, dokladnie model D-1000 producentem jest pan Dąbski:), sprawdza sie dobrze w terenie:), ale niestety nie dostalem zadnych informacji o jego parametrach np. na jakich glebokosciach co wykrywa itp. moze jakis kolega ma jakies informacje na ten temat:)pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
proscan Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Nie rozumiem. Masz wykrywacz i nie wiesz jakie ma możliwości? Mówisz że sprawdza się w terenie, no to chyba jednak wiesz jakie ma możliwości.Co Ty kręcisz ?proscan Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy ss Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 no sprawdza sie w terenia w poszukiwaniu rzeczy ktore nie zalegaja gleboko w ziemi, i nie wiem czy nie wykrywa rzeczy na wiekszej glebokosci przez to ze ich tam nie ma, czy przez jego parametry:/ o to mi chodzi:D:D:Dpozdro:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.