Pietrucha Posted May 30, 2003 Author Share Posted May 30, 2003 witam! Jaki byście polecili wykrywacz ,osobie początkującej, w cenie do 500 zł. O ile są takie wykrywacze. Wcale nie musi mieć dużego zasięgu, ok 20-30 cm na małe przedmioty (to chyba nie jest dużo(: ) Z góry dziękuje za wszystkie opinie.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 A może spróbowałbys sam coś złożyć ,z tego co wiem na necie można znależć jakieś schematy.pozdro pol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Witam! 20-30cm na monetkę czy łuskę to sporo, o takich parametrach nic nowego nie znajdziesz ( w tej cenie ). Poszukaj jakiegoś używanego zachodniego sprzętu, czasem można kupić fajny wykrywacz za niewielkie pieniądze. Możesz też dozbierać jeszcze trochę gotówki. Ja mam Bounty Huntera Trackera IV ( w Polsce kosztuje 890zł ), drobiazgi z ziemi wybiara wspaniale, 100% zadowolenia :) ! Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.