Skocz do zawartości

moje kapselki

zaku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
wons: jak masz w tysiącach to zamieszczaj w grupkach

domino: widze że jesteś ze szczecina, masz fajne kilka kapsli victoria-brauerei , akurat mam jedną butelke victoria i to bez kapsla :)

a skąd jesteś wons ??? z zachodniopomorskiego????? coś mi mówi że nurkujesz z wykrywaczem:) super butelka z kołobrzegu chętnie bym ją kupił albo zamienił!!!!!!!

ja nie będe pokazywał butelek bo mam jakieś 160 sztuk (dużych) a małych nawet nie policze:)

Engelhardt niekoniecznie musi byc z Chojny bardziej przychyłabym sie do opcji ze pochodzi z :Wrocławia,Boguszowa,Jeleniej Góry....lub po prostu z któregos miasta Rzeszy Frankfurtu czy samego Berlina gdzie miesciła sie główna siedziba firmy .
pozdrawiam

BRAUEREI ENGLISCH BRUNNEN ELBING brazowa wysoka

Muszę Cię Zaku zmartwić :D - butelki nie są na sprzedaż, mimo, że są raczej efektem ubocznym naszych poszukiwań. Mamy już ich tyle, że żal jakąś oddawać :D. Chyba, że potrójne, ale jak narazie takiej z Kołobrzegu nie mamy.

Małe butelki, to jakie?? Piwne o mniejszej pojemności, czy też jakieć perfumiaki ?? ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie