finucha Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 witamhelm odnaleziony na miejscu wald zołnierzy z Hermann Goering.ale inny niz typowy skoczek mniejszy brzegi równe płytki.co to jest?
Barnaba Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 chyba troche średnica za mała. miałem kiedyś przygode jak jeden mój przekupiony złomiarz zadzwonił że ma hałer FJ (mało orgazmu nie dostałem). okazało się ze była to pokrywka od jakiegoś urządzenia:) ale wymogi spełniała tj bez nakarczu, otwory na nity miała a jakże! - otwory na śruby mocujące :) itdpzdrBar_Naba
ppp.p Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Witam! Trochę słaba jakość zdjęć, lecz mimo to lekko może przypominać (wytłoczenie na obrzeżu) dzwon od dwu- lub trzyczęściowego Luftschutz'u. Było niedawno coś takiego na Allegro właśnie jako FJ. Piotrek
finucha Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Napisano 30 Grudzień 2005 tez cos mi na luftszchutz zalatywalo muslalem ze moze jakis angielski motorowy w kazdym razie dzieki
Pytanie
finucha
witam
helm odnaleziony na miejscu wald zołnierzy z Hermann Goering.ale inny niz typowy skoczek mniejszy brzegi równe płytki.co to jest?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.