Skocz do zawartości
  • 0

Opona...

Domino(*)

Pytanie

Napisano

Witam!

Wykopałem to w miejscu rozbicia samolotu na głebokości 40cm.Jak myślicie od czego może być ten bieżnik?Napewno nie jest od samochodu i motoru, być może jest od samolotu ,ale się nie znam i nie wiem.Wywalić zawsze moge...

PS:Poza tym wykopałem na miejscu kawałek szkrzydła,kable,świece od silnika,jakieś pokrętła od urządzeń itd.

Pzdr

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Tak jak podejrzewałem jest to opona od samolotu.Po pierwsze opona nie ma drutów, jakie są spotykane we wszystkich innych.Zamiast tego posiada białe płótno.

Pzdr
Napisano
Panowie to musiał być samolot terenowy ! Poważnie opony lotnicze nie maja takiego bieżnika. Motor jest bardziej prawdopodobny !
Napisano

Witam!

Wykopałem to w miejscu rozbicia samolotu na głebokości 40cm.Jak myślicie od czego może być ten bieżnik?Napewno nie jest od samochodu i motoru, być może jest od samolotu ,ale się nie znam i nie wiem.Wywalić zawsze moge...

PS:Poza tym wykopałem na miejscu kawałek szkrzydła,kable,świece od silnika,jakieś pokrętła od urządzeń itd.

Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie