Verte Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 Szanowny Moderatorze, jakież to przyczyny (zapewne obiektywne), spowodowały usunięcie niezwykle ciekawie zapowiadającego się pod względem merytorycznym wątku o penetratorach PENelektronik? Brak w nim było pyskówek, zajadłych podchodów i niecenzuralnych słów! To co sprawiło, że Szanowna Cenzura zadziałała tak sprawnie?Pozdrawiam Verte
rafal_ma Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Dokładnie. Chciałem poznać opinie posiadaczy i tyle. Czy ciekawa dyskusja, która zaczęła się wywiązywać komukolwiek przeszkadzała? Widać, że tak, tylko ciekawe dlaczego?
rafal_ma Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Verte. Wątek się znalazł w dziale Miejsca warte odwiedzenia". To chyba nie nazywa się cenzurą tylko przypadkiem? :-)
proscan Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 wątek jest tutaj:http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=257077Pewnie przez pomyłkę zamiast w koszu wylądował tam.Być może jako informacją reklamową potraktowano tą informację nt wszystko za 500zł".Czy ja wiem, czy to jest reklama ...proscan
Verte Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 No to jestem już teraz spokojny, że zaginiony wątek wróci na swoje stare miejsce. Cyberprzestrzeń czasem rządzi się swoimi prawami i trudno o to kogoś winić!!! ;-)))))))Swoją drogą czy te miejsca warte odwiedzenia warte są tych akurat 500 zł? O to pewnie trzeba zapytać ogromną rzeszę użytkowników wspomnianej firmy.Pozdrawiam Verte
Bocian Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Wątek już wrócił na swoje miejsce, niestety ludzie to najsłabsze ogniwo systemu i mają swoje słabe dni. Jeden z modów miał taki dzien.
Martin Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Jak widzicie Szanowna Cenzura nie zadziałała w tym przypadku :), a już szczególnie w tym temacie , gdzie nie było w nic co zmuszałoło by mnie do przenoszenia ( po za tym nie mogę przenosić tematów do innych działów , a tylko z innych do Sprzęt poszukiwawczy") lub kasowania wątku.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.