Gość Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Wkrótce w serwisie Polska.pl udostępniona zostanie pierwsza w historii internetu bezpośrednia transmisja na żywo z... bocianiego gniazda. Przez całe lato i jesień życie bocianów podglądać będzie można z dowolnego miejsca w świecie."Źródło:http://www.polska.pl/aktualnosci/infopolska/stream_bocian.htmPSMam nadzieję, że nikogo nie uraziłem ;)
Raphael Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Podono juz teraz mozna podgladac bodajze jastrzebie, ktore zbudowaly gniazdo na kominie, oczywiscie w Polsce. Adresu jednak nie znam.
random Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 ja teraz za każdym razem jak jadę na wykopki to widzę na niebi krążącego bociana. Dlatego też starannie zakopuję dołki i staram się przestrzegać wszelkich regulaminów :))
eryk wiking Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Mam trójkę rodzeństwa. Matka jak widzi bociana to wyciąga dubeltówkę, ale one nie podlatują blisko, a matka słabo strzela. Bociany będą miały się dobrze dopóki nie wychoduję sobie tygrysa profilowanego do rozdłubywania gniazd. Eryk i koty pozdrawiają
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.