Skocz do zawartości

XLT pod jednym dachem" NOWA GRUPA!

VanWorden

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Jak wiecie jestem pasjonatem wykrywacza Whites Spectrum XLT i ponieważ dostaję czasem na priva prośby o radę postanowiłem umieścić wszystkie porady,
programy etc., w jednym miejscu. Nie chodzi tu o robienie konkurencji dla jakiegokolwiek forum tylko o to żeby każdy zainteresowany miał wszystko pod ręką"
i nie musiał bez końca przeglądać archiwum czy zakładać powtarzających się wątkow.. Zapraszam wszystkich do dyskusji i wymiany doświadczeń na temat XLT
i pokrewnych sprzętow. Tematy ktore tam przeczytacie są w większości skopiowane z istniejących już wątkow, ale ponieważ są święta to jest też np. kilka nowych
programow Jesli ktoś zauważy tam swoją wypowiedź i będzie chciał ją usunąć, to bardzo proszę o kontakt na priva. Po prostu nie miałem czasu by do każdego osobno pisać
prośbę o umieszczenie jego rady na stronie...

A oto i adres: http://groups.google.com/group/WhitesXLT

Pozdrawiam

VW
Napisano
O kurde! Akuratnie niestety nie mam XLT'eka, ale Twoj pomysl jest niesamowity!!!
To co zobaczylem to bedzie poezja dla uzytkownikow tego sprzetu.
Janosiku XX wieku - gratuluje pomyslu...
Pewnie zapytacie - dlaczego Janosiku? Bo mam nadzieje, ze dystrybutorzy konkurencyjnych firm nie powiesza Cie za to na haku! :-))))
Napisano
Krótko.
Well done VW!
W końcu wszystko w jednym miejscu,kompendium wiedzy dla posiadaczy XLT i Eagli;)
Ja figuruję na googlach jako olsztynianin.
Pozdrawiam!
Napisano
Witam, świetna stronka dla użytkowników XLT ja chodzę z XLT-ekiem od 1997, ale już nie mogę doczekać się wypróbowania polecanych programów, szczególnie MIXERKA do tej pory nie używałem tego ustawienia.Pozdrawiam.
Napisano
Witam!

Dzięki wszystkim za poparcie:) Mam nadzieję że stronka się przyda i że pojawiać się tam będzie coraz więcej porad i nowych, fantastycznych programów! (Wiem że np. Mrand jest od niedawna użytkownikiem XLT, więc z niecierpliwością czekam na jego echnicznego" bloga:))

Życzę wszystkim poszukiwaczom i pasjonatom wszystkiego skarbowego w nadchodzącym Nowym Roku, oby Wam ziemia darzyła, oby skarby były jeszcze cenniejsze a wykrywacze jeszcze lepsze!

Pozdrawiam

VW
Napisano
PS. Ktoś pytał o rejestrację w Googlu - jest darmowa i nie przysyłają żadnych reklam w mailach:) Generalnie bezproblemowo i przyjemnie, także zapraszam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie