VanWorden Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 Witam! Jak wiecie jestem pasjonatem wykrywacza Whites Spectrum XLT i ponieważ dostaję czasem na priva prośby o radę postanowiłem umieścić wszystkie porady, programy etc., w jednym miejscu. Nie chodzi tu o robienie konkurencji dla jakiegokolwiek forum tylko o to żeby każdy zainteresowany miał wszystko pod ręką" i nie musiał bez końca przeglądać archiwum czy zakładać powtarzających się wątkow.. Zapraszam wszystkich do dyskusji i wymiany doświadczeń na temat XLT i pokrewnych sprzętow. Tematy ktore tam przeczytacie są w większości skopiowane z istniejących już wątkow, ale ponieważ są święta to jest też np. kilka nowych programow Jesli ktoś zauważy tam swoją wypowiedź i będzie chciał ją usunąć, to bardzo proszę o kontakt na priva. Po prostu nie miałem czasu by do każdego osobno pisać prośbę o umieszczenie jego rady na stronie... A oto i adres: http://groups.google.com/group/WhitesXLT Pozdrawiam VW
Jacek P Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 O kurde! Akuratnie niestety nie mam XLT'eka, ale Twoj pomysl jest niesamowity!!! To co zobaczylem to bedzie poezja dla uzytkownikow tego sprzetu. Janosiku XX wieku - gratuluje pomyslu...Pewnie zapytacie - dlaczego Janosiku? Bo mam nadzieje, ze dystrybutorzy konkurencyjnych firm nie powiesza Cie za to na haku! :-))))
Mirass Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Witam Swietna stronka, A ja właśnie sprzedałem swojego XLT-ka.Mirass
lolek Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Krótko.Well done VW!W końcu wszystko w jednym miejscu,kompendium wiedzy dla posiadaczy XLT i Eagli;)Ja figuruję na googlach jako olsztynianin.Pozdrawiam!
BONGO Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 Witam, świetna stronka dla użytkowników XLT ja chodzę z XLT-ekiem od 1997, ale już nie mogę doczekać się wypróbowania polecanych programów, szczególnie MIXERKA do tej pory nie używałem tego ustawienia.Pozdrawiam.
VanWorden Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 Witam!Dzięki wszystkim za poparcie:) Mam nadzieję że stronka się przyda i że pojawiać się tam będzie coraz więcej porad i nowych, fantastycznych programów! (Wiem że np. Mrand jest od niedawna użytkownikiem XLT, więc z niecierpliwością czekam na jego echnicznego" bloga:)) Życzę wszystkim poszukiwaczom i pasjonatom wszystkiego skarbowego w nadchodzącym Nowym Roku, oby Wam ziemia darzyła, oby skarby były jeszcze cenniejsze a wykrywacze jeszcze lepsze!Pozdrawiam VW
VanWorden Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 PS. Ktoś pytał o rejestrację w Googlu - jest darmowa i nie przysyłają żadnych reklam w mailach:) Generalnie bezproblemowo i przyjemnie, także zapraszam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.