KudłatyHD Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 ale jestem najebany, cytroneta poszła w ruch hehe, nie wiem czy jutro dojade w takim stanie heheh, jak sniegu dowali to pociągi bedą stały bo zima jak zwykle zaskoczyła drogowców heheh
KudłatyHD Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Wszyscy śpią a mi się skończyła cytroneta hehe.Rozrabiam kolejne 6 litrów:))) Noworoczna porcja cytronety w drodze.Miro jak będziesz 2 stycznia to bedzie akurat gotowa:))))))Kurde troche mnie sponiewierało hehe
miro5671 Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 Dziś w nocy Brzeg zasypało dokładnie.Czołgiem ani ja,ani Marcin nie wyjedziemy.Poprostu nie ma takiej szansy.Wszystkie drogi do lasu zasypane.Na lotnisko nie ma mozliwosci wjazdu,cała płyta zaje..a śniegiem.Musimy temat odłożyć,aż się ociepli i trochę śnieg stopnieje...Pozdr.Miro
miro5671 Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Napisano 31 Grudzień 2005 Z uwagi na to,iż nie będziemy sie juz widziec w starym roku - życze wam w Nowym Roku samych obiecuajcych miejscówek i wora fantów,a szczególnie zdrowia dla was oraz waszych rodzin Miro.
KudłatyHD Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Witam, dopiero co wstałem hhehe. Ale mam szczęście, że nie czekałem o 7 rano na dworcu hehehhe
Mlody Mauser Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Wszystkiego najlepszego w nowym nadchodzacym roku , zebysie wykopali tego Tygrysa i co tam sobie jeszcze chcecie zyczy a zarazem pozdrawiam Mlody Mauser
CooperM Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 Wszystkim Odkrywcom życze SZCZĘŚLIWEGO NOEGO ROKU!! NAJLEPSZYCH FANTÓW I ŚWIETNYCH MIEJSCÓWEK!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.