Skocz do zawartości

Koszalin vol. VI

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

ładny portrecik. Sobotnie spotkanie - całkiem nieźle. Jeśli zdąrzę wrócić z przymusowego wyjazdu poza miasto z chęcią przybędę. Gdzie i o której. A może nie - skończę stronę i może uda się umieścić na serwerze. Zastanowię się. Ale podajcie miejsce i godzinę.

Bywajcie - M.
Napisano

Chwała,

jak tam udał sie pracowity łik-end? Jakie efekty sobotnio-niedzielnego włóczenia się po okoklicy? Mówcie - ogromnie mnie to ciekawi. Staję się coraz bardzie stacjonarny niestety.

Liczę na kilka słów.
Bywajcie - M.

Napisano
Cześć i czołem!
10cm błota i pod spodem 20 lodu....tak w skrócie wyglądała sobota na polu spędzona ,a jakże...pracowicie!
Wyniki radycyjne" ,jakiś tam moniak ,jakiś tam guzik...
Biorąc pod uwagę co piąty wykopany pisk....nie było źle
pzdr der K.
PS. Cierpliwie czekam..;)
Napisano
A Raczek przekonywał mnie przez telefon, że warunki są już wyśmienite:)
Niektórzy widzą to co chcą zobaczyć, np. Raczek widzi wiosnę:)
Pozdrowienia dla niepoprawnych optymistów
Luger
Napisano

Chwała,

do końca miesiąca jest zniżka na domeny. Oferta to: 29,coś tam+vat za historyczny-koszalin.pl

Moje pytanie w związku z tym: zamawiać, bo muszę szybko zapłacić?

Czekam na wieści - M.

Napisano
Rozumiem że to roczna opłata i że mamy się zrzucić. Jestem za.
Jeśli jestem w błędzie proszę mnie poprawić.
Pozdrawiam L.
Napisano

Chwała,

co sugerujesz? Jakieś konkretne wybryki? W tą sobotę jestem zajęty do około 22.00 a potem... kto wie gdzi nogi poniosą hi hi.
M.

Napisano
Cześć i czołem
W39.. To rozumiem ,czas w sobotę na bronksa ;)
A jak pozostali...może w sobotę skoczymy do Z.?
pzdr der K.
Napisano
Chwała,

jak pisałem wczesniej będę w Zaciszu około 22.00. Przydałoby się, żeby ktoś przyszedł nieco wcześniej i zarezerwował kilka miejsc, bo jak wiadomo o 22 już będziekiepsko z siedzeniem.
Jeśli uda mi sie wcześniej to poinformuję zainteresowanych (jak do tej pory: der K. i L.) telefonicznie.

Bywajcie - M.
Napisano
To co Panocki....?
Napuszyli się czy jak? ;)
Jak by nie było ..ja jestem około 20 ,nawet jakbym miał czekać sam 2h na wojenkę...
pzdr der K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie