der K. Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Witamczyżby to był Czesław Wałach ps. Czacha legendarny założyciel związku MILF w Polsce? ;)))Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Niestety nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Witajcie !A , może tak spotkanko w sobotę ?R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 A znowu będziesz w City czy masz na myśli własne podwórko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Wracajac do obrazka jest to portret Józefa Cyrankiewicza z końca lat 40 mozę początku 50.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 Chwała,ładny portrecik. Sobotnie spotkanie - całkiem nieźle. Jeśli zdąrzę wrócić z przymusowego wyjazdu poza miasto z chęcią przybędę. Gdzie i o której. A może nie - skończę stronę i może uda się umieścić na serwerze. Zastanowię się. Ale podajcie miejsce i godzinę.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Witamja raczej nie dam rady...tym bardziej że dzisiaj pogonię....;)Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Ja dziś też odpadam.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Witam!Ja również dziś niestety odpadam.Jak zwykle brak wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Chwała,jak tam udał sie pracowity łik-end? Jakie efekty sobotnio-niedzielnego włóczenia się po okoklicy? Mówcie - ogromnie mnie to ciekawi. Staję się coraz bardzie stacjonarny niestety. Liczę na kilka słów.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Cześć i czołem!10cm błota i pod spodem 20 lodu....tak w skrócie wyglądała sobota na polu spędzona ,a jakże...pracowicie!Wyniki radycyjne" ,jakiś tam moniak ,jakiś tam guzik...Biorąc pod uwagę co piąty wykopany pisk....nie było źlepzdr der K.PS. Cierpliwie czekam..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 A Raczek przekonywał mnie przez telefon, że warunki są już wyśmienite:)Niektórzy widzą to co chcą zobaczyć, np. Raczek widzi wiosnę:)Pozdrowienia dla niepoprawnych optymistówLuger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Chwała,do końca miesiąca jest zniżka na domeny. Oferta to: 29,coś tam+vat za historyczny-koszalin.plMoje pytanie w związku z tym: zamawiać, bo muszę szybko zapłacić?Czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 WitamJa jestem za....Pzdr der K./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Rozumiem że to roczna opłata i że mamy się zrzucić. Jestem za.Jeśli jestem w błędzie proszę mnie poprawić.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Chwała,roczna, czekam jescze na njmniej 1 głos i zamawiam. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 Chwała,to zamawiam.Bywajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Teraz pora na składkową prywatkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 Chwała,co sugerujesz? Jakieś konkretne wybryki? W tą sobotę jestem zajęty do około 22.00 a potem... kto wie gdzi nogi poniosą hi hi.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Cześć i czołemW39.. To rozumiem ,czas w sobotę na bronksa ;)A jak pozostali...może w sobotę skoczymy do Z.?pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 DerK. jeśli o mnie chodzi to ja bardzo chętnie.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 25 Luty 2006 Autor Share Napisano 25 Luty 2006 Chwała,jak pisałem wczesniej będę w Zaciszu około 22.00. Przydałoby się, żeby ktoś przyszedł nieco wcześniej i zarezerwował kilka miejsc, bo jak wiadomo o 22 już będziekiepsko z siedzeniem.Jeśli uda mi sie wcześniej to poinformuję zainteresowanych (jak do tej pory: der K. i L.) telefonicznie.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 To co Panocki....?Napuszyli się czy jak? ;)Jak by nie było ..ja jestem około 20 ,nawet jakbym miał czekać sam 2h na wojenkę...pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 Witam :)Jak dotarliście do domów ? O tę miejsce mi wczoraj chodziło gdzie to jest ?Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.