Skocz do zawartości

Koszalin vol. VI

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jarosław chyba się nudzi? ach ta zima
niektorzy sobie z nia nie radzi....(J)
Caly czas tylko jakies obrazliwe dziecinne teksty
A tu chyba nie o to chodzi!

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
Typowo westernowy klimat..dwóch ostrych gości dało sobie po strzale...i....mam nadzieję że nie skończy się to demolką baru hihi
Jako że chyba ja rozpętałem tę bonanzę....apeluję o wstrzymanie i.. więcej dystansu do rzeczywistości.
Przynajmniej do chwili aż nam się kol. karis zmaterializuje ;)

co do pytania: Czego chcesz karis szukać i ile masz kasy do wydania?
Pozdrawiam der K.

Witam
Ciekaw jestem metod jakich używał ten Naczelny truciciel ;)
Karis ,wybór wykrywacza to emat rzeka" ,najlepiej spotkać się osobiście ...za dużo pisania.

Wyraźnie idzie ku lepszemu...
Pzdr der K.

Witam.
Karis śmiało zdaj sie na opinie fachowca od wykrywek - der K. a do czasu spotkania dokładaj następne złotówki do tej kwoty 1000 zł. Może sie powiększy;).
pzdr. romko

Romkow cóż za błyskotliwa wypowiedź. Tylko brak mi w niej, charakterystycznego dla Ciebie, syndromu oddechu na plecach. Byłeś może molestowany w dzieciństwie?;)
Pozdrawiam L.

Chwała,

chłopaki tylko nie bawcie się w utarczki słowne i osobiste wycieczki... nie chodzi o to, żeby sobie wzajemnie dopiekać, zdaje się, że łączy nas coś innego niż czepianie się itp.

Bywajcie - M.

Witajcie !
Trochę byłem zajęty i narobiłem sobie zaległości w czytaniu ... i co widzę ? Zimowa deprasja , brak erekcji , czy może jeszcze jakaś przypadłość !
Porypało towarzystwo - opamiętajcie się , nikt nikogo do niczego nie zmusza - można nomalnie dać sobie spokój.
Pozdrawiam !
R

Karis skoro nie rozumiesz to nie zabieraj głosu na ten temat.
Znacie mnie i wiecie, że nigdy nikogo nie zaczepiam i nie obrażam ale nie toleruję plebejskiego poczucia humoru. Mój post był precyzyjnie zaadresowany i nie rozumiem czemu reszta bierze go sobie do serca.
Wojna co do dzialu w menu to proponuję plany miasta" lub też mapy"
Pozdrawiam L.

Witam
Ostatnio trochę mnie połamało" jednak jest już lepiej ,odwilż widzę...;)
Jeżeli chodzi o opis nikt się nie zgłasza ...to może ja spróbuję pomóc?? Oczywiście z merytoryczną pomocą ...

Pozdrawiam der K.
PS. kol. karis O ile mnie wzrok nie myli to w miejscu tego domku obecnie jest parking...

Chwała,

przepraszam der K. ale za późno wróciłem z pracy. Muszę jeszcze troche przerobić ustawienie na stronce. Domena jest wolna (Historyczny-Koszalin.pl). Jutro prześlę Tobie info jakich tekstów oczekuję.

Dogadajcie się kto ma jakie mapy.

Tymczasem - bywajcie - M.

Mała, wiosenna zagadka:)
Czy ktoś rozpozna tego pana?
Odkryłem jego oryginalny portrecik jako drugie dno" pod właściwym obrazkiem. Ktoś użył go jako usztywnienia wiele lat temu.
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie