karis Napisano 4 Luty 2006 Share Napisano 4 Luty 2006 Witam!Jarosław chyba się nudzi? ach ta zimaniektorzy sobie z nia nie radzi....(J)Caly czas tylko jakies obrazliwe dziecinne tekstyA tu chyba nie o to chodzi!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Witam Typowo westernowy klimat..dwóch ostrych gości dało sobie po strzale...i....mam nadzieję że nie skończy się to demolką baru hihi Jako że chyba ja rozpętałem tę bonanzę....apeluję o wstrzymanie i.. więcej dystansu do rzeczywistości. Przynajmniej do chwili aż nam się kol. karis zmaterializuje ;)co do pytania: Czego chcesz karis szukać i ile masz kasy do wydania? Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Witam!Szukam dobrej maszyny tak do 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Luty 2006 Autor Share Napisano 6 Luty 2006 Chwała,przeglądając stare gazety natknąłem się na wspaniałe moim zdaniem określenie. Lektura kolumn z ogłoszeniami jest niezmiernie ciekawa.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 WitamCiekaw jestem metod jakich używał ten Naczelny truciciel ;)Karis ,wybór wykrywacza to emat rzeka" ,najlepiej spotkać się osobiście ...za dużo pisania.Wyraźnie idzie ku lepszemu...Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Witam.Karis śmiało zdaj sie na opinie fachowca od wykrywek - der K. a do czasu spotkania dokładaj następne złotówki do tej kwoty 1000 zł. Może sie powiększy;). pzdr. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Romkow cóż za błyskotliwa wypowiedź. Tylko brak mi w niej, charakterystycznego dla Ciebie, syndromu oddechu na plecach. Byłeś może molestowany w dzieciństwie?;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 Chwała,chłopaki tylko nie bawcie się w utarczki słowne i osobiste wycieczki... nie chodzi o to, żeby sobie wzajemnie dopiekać, zdaje się, że łączy nas coś innego niż czepianie się itp.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Widać nie wszystko nas łączy a napewno nie poczucie humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 Chwała,zaiste, zacząłem odbierać świat w zbyt ciemnych barwach. Zdaje się, że będę musiał poszukać sobie innego zajęcia, więc nie liczcie na moje poczucie humoru...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Witajcie !Trochę byłem zajęty i narobiłem sobie zaległości w czytaniu ... i co widzę ? Zimowa deprasja , brak erekcji , czy może jeszcze jakaś przypadłość !Porypało towarzystwo - opamiętajcie się , nikt nikogo do niczego nie zmusza - można nomalnie dać sobie spokój.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Chwała,o co Ciebie idzie? Pracuje się w zaciszu domowych pieleszy. Za oknem zawierucha (hi hi) a tu cały świat jak na dłoni.Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Witam!Bardzo dobrze to ująłeś omen.W ogóle ja tego nie rozumiemPrzecież to jest forum ludzi którzy mają wspólne zainteresowania a nie jakieś kłótnie i prowokacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 A tu dzis sie miesci znana kazdemu knajpa acisze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Karis skoro nie rozumiesz to nie zabieraj głosu na ten temat.Znacie mnie i wiecie, że nigdy nikogo nie zaczepiam i nie obrażam ale nie toleruję plebejskiego poczucia humoru. Mój post był precyzyjnie zaadresowany i nie rozumiem czemu reszta bierze go sobie do serca.Wojna co do dzialu w menu to proponuję plany miasta" lub też mapy"Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 Chwała,Luger: Twoja sugestia będzie uwzględniona... coś jeszcze, może jakieś teksty, których nie jestem w stanie sam zrobić, potrzebuję pomocy.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Przypomnę że mam 3 plany do zeskanwania:-wojenny-przedwojenny (ten od Zeliga)-powojenny z 1951Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Ten od Zeliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 A tu ten wojenny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 Chwała,miło, że pomyślałeś, jak bedzisz miał kiedy czas to podrzuć do skanowania, albo zrób fotkę na największej rozdzielczości i podeślij mi.Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 WitamOstatnio trochę mnie połamało" jednak jest już lepiej ,odwilż widzę...;) Jeżeli chodzi o opis nikt się nie zgłasza ...to może ja spróbuję pomóc?? Oczywiście z merytoryczną pomocą ... Pozdrawiam der K.PS. kol. karis O ile mnie wzrok nie myli to w miejscu tego domku obecnie jest parking... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 aha ...i planów też kilka znajdę...Musimy tylko się zgrać...bo nie wiem które skanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Chwała,odezwę się do Ciebie jak będę w domu. Uzgodnimy co i jak na stronę.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Chwała, przepraszam der K. ale za późno wróciłem z pracy. Muszę jeszcze troche przerobić ustawienie na stronce. Domena jest wolna (Historyczny-Koszalin.pl). Jutro prześlę Tobie info jakich tekstów oczekuję.Dogadajcie się kto ma jakie mapy.Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Mała, wiosenna zagadka:)Czy ktoś rozpozna tego pana?Odkryłem jego oryginalny portrecik jako drugie dno" pod właściwym obrazkiem. Ktoś użył go jako usztywnienia wiele lat temu.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.