Skocz do zawartości

Koszalin vol. VI

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam !
Z przykrością muszę się wypisać z piątkowej odprawy - proza życia brak mozliwości powrotu do domu.
Pozdrawiam !
R
Napisano
Chwała,

do piątku jeszcze daleko (jak dla mnie). Nie wiem ile będę miał wolnego czasu. Dam znać dopiero w czwartek (jutro?) wieczorem. Gdyby mnie nie było to ... pomyślcie o zawartości strony...

Tymczasem - bywajcie - M.
Napisano
Witam
Spokojnie panie kolego...;)) Cisza nie oznacza braku wglądu w sytuację...i akceptacji planów.
Postaram się być o 19..
A i kolega W 39 nie powiedział jeszcze ostatniego słowa....
Nie mówiąc o karisie.........................
Pzdr der K.
Napisano
Witam :)

Ja też będę o 19,00 w „ ZACISZU”

Co chodzi o Karisa to teraz jak piwo ma postawić to go na oczy nie zobaczymy tak myślę derK.

To co pogonimy w sobotę mróz a lasu???

Kto jest chętny???

Pozdrawiam...J...
Napisano
Chwała,

niestety już wiem, że wieczorem nie będę miał zaszczytu przybywania w Zacisznym miejscu w Zacnym gronie.

Bawcie się dobrze (przegońcie mrozy), pomyślcie o stronie (zawartości)... liczę na małą relację co i jak...

... a cha, der K.: jak spotkasz karisa ... to go pozdrów.

Bywajcie - M.
Napisano
witam
W 39.....motyyyla noga...do 19 jeszcze 2,5 godziny ... ze trzy razy może się jeszcze coś zmienić hihi

A tak w ogóle to mi karis powinien postawić dwie kolejki....za tą mapę ;))
Do wieczora der K.
Napisano
Witam!

Widze po postach,że znowu ominęlo mnie spotkanie.Niestety dopiero wróciłem do domu.Jestem na nogach od rana więc dopiero teraz czytam wasze posty.Praca itp.Oczywiście na pewno niedlugo spotkamy się.Na kolejnym spotkaniu ja stawiam kolejke!!!Der K. miło że przyniosłeś dla mnie te mapy na spotkanie wcześniejsze. Myślę że niedługo będziemy mogli porozmawiać.

Pozdrawiam!
Napisano
Ja się czuje podobnie....
Pozdrawiam karis...
Miło Jarosław że Agnieszka ,też się zaangażowała...na razie wirtualnie ale zawsze łatwiej przejść z tego stanu do reala niż odwrotnie..:)))
Pozdrawiam
der K.
Napisano
Niestety nie trafiłeś derK.To nie ten adres, ja się waszymi zabawkami nie bawię.
Karis weź się w końcu ujawnij, a jak nie to spadaj na drzewo.

Pozdrawiam Agniecha
Napisano
Kim ty w ogole jesteś kobieto?Po rozmowie widać żę brak ci chyba manier jeżeli na wstępie obrażasz ludzi.Ciekawe czy na zywo jestes taka gadatliwa?

Pozdrawiam!
Napisano

Witam
Hie hie hie...
Jakie początki taka reszta roku...mam nadzieję że to nie prawda.

Byliśmy dzisiaj z J. na małym leśnym rekonesansie.
Ziemia zmarznięta jednak wyposzczeni" daliśmy radę ;))

Trochę znajdek było...najbardziej mnie cieszy ta (chyba) pieczątka do laku (gotyckie W B) ,w końcu to moja pierwsza :))
Poza tym co widać ,były łuski od mausa idące już w tuziny ,dupki od myśliwców i inne...

A co tam u Was ,makówki nie bolały? :)
Pozdrawiam der K.

Napisano

Domniemam że to zatyczka od jakiegoś sztucejera ,prawdopodobnie bicia pułkowe...
Wrzucę na identyfikację może się rozjaśni...
Pzdr

Napisano
Chwała,

no ładnie, pięknie... ja do tej pory sie nie mogę pozbierać - właśnie uciekłem z imprezy z Lipą. Pozdrawia wszystkich znajomych i nieznajomych. Wspominał nasz wypad do Darłowa na Zliot hi hi...

Bywajcie.
M.
Napisano
Witam !
W. pozdrów Lipę ode mnie !!
Ostatnio wszystkie wolne chwile ( kiedy jest oczywiście jasno ) spędzamy z młodym w plenerze. Do czasu , kiedy ,dzień nie będzie dłuższy chyba sobie nie pokopię !?
Pozdrowienia !
R.
A , jeszcze jedno - forum męsko - damskie to chyba nie tutaj..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie