wojna1939 Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 Chwała,członki" i popychasz" hi hi...Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Witam :):):) To co w piątek spotkanko robimy w „ ZACISZU” ?Kto jest za ???Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Jarosław my mamy najbliżej. ja przyjmuje propozycje.czekamy na dalsze deklarcje.R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Witam !Z przykrością muszę się wypisać z piątkowej odprawy - proza życia brak mozliwości powrotu do domu.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 Chwała,do piątku jeszcze daleko (jak dla mnie). Nie wiem ile będę miał wolnego czasu. Dam znać dopiero w czwartek (jutro?) wieczorem. Gdyby mnie nie było to ... pomyślcie o zawartości strony... Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Jarosławie widze że zostaliśmy sami na placu boju. Reszta zrejterowała...Romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 WitamSpokojnie panie kolego...;)) Cisza nie oznacza braku wglądu w sytuację...i akceptacji planów.Postaram się być o 19..A i kolega W 39 nie powiedział jeszcze ostatniego słowa....Nie mówiąc o karisie......................... Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Witam :)Ja też będę o 19,00 w „ ZACISZU”Co chodzi o Karisa to teraz jak piwo ma postawić to go na oczy nie zobaczymy tak myślę derK.To co pogonimy w sobotę mróz a lasu???Kto jest chętny???Pozdrawiam...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Panowie koledzy ja dotrę troche po 19,grzejcie miejsce... Do wieczora. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Chwała,niestety już wiem, że wieczorem nie będę miał zaszczytu przybywania w Zacisznym miejscu w Zacnym gronie.Bawcie się dobrze (przegońcie mrozy), pomyślcie o stronie (zawartości)... liczę na małą relację co i jak...... a cha, der K.: jak spotkasz karisa ... to go pozdrów.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Chwała,zmienne są koleje losu. Będę na spotkaniu ok 19.00 Mam nadzieję na kolejkę od karisa...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 witamW 39.....motyyyla noga...do 19 jeszcze 2,5 godziny ... ze trzy razy może się jeszcze coś zmienić hihiA tak w ogóle to mi karis powinien postawić dwie kolejki....za tą mapę ;))Do wieczora der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2006 Chwała,mam mało czasu - jeszcze tyle do załatwienia... lecę mogę się troche spóźnić.Bywajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Witam!Widze po postach,że znowu ominęlo mnie spotkanie.Niestety dopiero wróciłem do domu.Jestem na nogach od rana więc dopiero teraz czytam wasze posty.Praca itp.Oczywiście na pewno niedlugo spotkamy się.Na kolejnym spotkaniu ja stawiam kolejke!!!Der K. miło że przyniosłeś dla mnie te mapy na spotkanie wcześniejsze. Myślę że niedługo będziemy mogli porozmawiać.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Witam :)Po tak długim czasie spędzonym z Wami wydaje mi się, że jestem w MATRIXIE!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Ja się czuje podobnie....Pozdrawiam karis...Miło Jarosław że Agnieszka ,też się zaangażowała...na razie wirtualnie ale zawsze łatwiej przejść z tego stanu do reala niż odwrotnie..:)))Pozdrawiamder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGNIECHA Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Niestety nie trafiłeś derK.To nie ten adres, ja się waszymi zabawkami nie bawię.Karis weź się w końcu ujawnij, a jak nie to spadaj na drzewo.Pozdrawiam Agniecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Agniecha spadac na drzewo to ty mozesz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGNIECHA Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Wolę drzewo niż twoje towarzystwo.No comment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 Chwała,matko huto, ale tu głośno i kobiety jakieś (podobno) są...ide spać.Dobranoc. Wieczorem mam spotkanie z Lipą.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Kim ty w ogole jesteś kobieto?Po rozmowie widać żę brak ci chyba manier jeżeli na wstępie obrażasz ludzi.Ciekawe czy na zywo jestes taka gadatliwa?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 WitamHie hie hie...Jakie początki taka reszta roku...mam nadzieję że to nie prawda. Byliśmy dzisiaj z J. na małym leśnym rekonesansie.Ziemia zmarznięta jednak wyposzczeni" daliśmy radę ;)) Trochę znajdek było...najbardziej mnie cieszy ta (chyba) pieczątka do laku (gotyckie W B) ,w końcu to moja pierwsza :)) Poza tym co widać ,były łuski od mausa idące już w tuziny ,dupki od myśliwców i inne...A co tam u Was ,makówki nie bolały? :)Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Domniemam że to zatyczka od jakiegoś sztucejera ,prawdopodobnie bicia pułkowe...Wrzucę na identyfikację może się rozjaśni...Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 Chwała,no ładnie, pięknie... ja do tej pory sie nie mogę pozbierać - właśnie uciekłem z imprezy z Lipą. Pozdrawia wszystkich znajomych i nieznajomych. Wspominał nasz wypad do Darłowa na Zliot hi hi...Bywajcie.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Witam !W. pozdrów Lipę ode mnie !!Ostatnio wszystkie wolne chwile ( kiedy jest oczywiście jasno ) spędzamy z młodym w plenerze. Do czasu , kiedy ,dzień nie będzie dłuższy chyba sobie nie pokopię !?Pozdrowienia !R.A , jeszcze jedno - forum męsko - damskie to chyba nie tutaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.