Skocz do zawartości

Koszalin vol. VI

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

To był niezły strzał kol.karis ;))

Jesteśmy po spotkaniu integracyjnym ,gdzie miód się lał beczkami a dziewice pląsały po klepisku hihi

A tak na poważnie było wesoło...mimo to zapadły pewne ustalenia jak i deklaracje(nie trzeźwości) dotyczące m.in stronki itp

R. Zaglądnij w ogłoszenia komercyjne na tym forum...zabawne co?

Pzdr der K.

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam :)

Der K. niezła strąka !, a nawet nie wiedziałem że jestem taki dobrym snajperem ? trzeba to jakoś wykorzystać!!!

Co o ogłoszenia chodzi to fakt nie długo w GD..... na dobranoc będą puszczać słynnego D.....
Co chodzi o sobotę to może pogoda pozwoli na małe wykopki w teren !!! jestem za ???..

Karis z tego co dałeś nam odczuć to jesteś tylko wirtualnym kolegą !!!!!.

W. dzięki z nr tel. wszystko w porządku !!!

Remkow. Jest ok. ? musimy się wybrać na te boratynki koniecznie ???

O. Jak po Sylwestrze !!!

Pozdrawiam ...J...

Chwała,

właśnie uruchomiłem komputer po poważnym zainfekowaniu (reinstalowałem system i wszystkie programy). Teraz jest dobrze. Jutro będę dalej dłubał stronkę - efekty będę wysyłał Wam na maila jako .jpg.

Rzeczywiście spotkanie było zabawne. Mam nadzieję, że jeszcze w kar-nawale zdołamy powtórzyć takie spotkanie (może nawet w szerszym gronie - co Luger, co Leonie?)

Tymczasem bywajcie - M.

Chwała,

Jarosław aleś wyrósł. Nie wiem czy w sobotę uda się Tobie pochasać w terenie. Zapowiadają powrót chłodów koło czwartku. Ale dzień
rzeczy-wiście jest już dłuższy (tak jak pisał der K.) więc budzi się niadzieja...

Bywajcie i sygnały dawajcie (co ma być na stronie) - M.

Chwała,

Jarosławie cz Ty chcesz ziemie dynamitem kruszyć hi hi. No chyba, że sobotni wypad, ale na strych jakiś lubo do innej starej chałupiny hi hi... tak na serio to nie mam zrobionego kolana i raczej mowy nie ma o chasaniu po polach, lasach...
jest jednak nadzieja, że nastąpi to niebawem.

Jednak nic nie stoi na przeszkodzie w odkrywaniu miejsc w necie (zachęcam) i dzieleniu się wynikami takowych poszukiwań...

Luger - nie mam wieści kiedy wraca - mam jednak nadzieję, że przed powrotem odwiedzi forum i zostawi wiadomość co do terminu...

Co tam u reszty słychać - jakieś sugestie co do zawartości strony?

Tymczasem bywajcie - M.

Witam serdecznie wszystkich :)

Niestety nie wytrzymałem musiałem sobie po kopać .

Ziemia na polach zamarznięta do 15 cm co widać na zdjęciu .
Ale z fantem tego rocznym! .

Lepiej jest w lesie ,pochodziłem 20 min tylko tyle miałem czasu !

Co u was panowie?

Pozdrawiam ...J...

Czołem
Z tym pędem ku lepszemu ..chyba był falstart ;)
Zima (mróz) w pełni i nie wygląda aby miało być lepiej..
Tylko nieliczni (Klub morsów? ;) decydują się na plenerowe wycieczki
Co do stronki :jestem ciekawy czy wszystko bez zmian. Jakieś nowe pomysły wyszły?
Może by tak dział ...blaszki poszeżyć na dział fanty" z podrozdziałami (porcelana ,szkło ,blaszki ,monety itp)
To chyba tyle..
Pozdrawiam der K.

Witamy koszalińskie morsy.my też wybraliśmy sie w sootnie przedpołudnie w lasy zeby przetestować piszczałke i ową sapeke" made in jarosław. Trafiliśmy zestaw obiadowy z pruską manierka z I wojny.na obiad jak znalazł. Remek i Kuba

Chwała,

gratuluję sobotnich wyczynów (tych większych i mniejszych). Zima rzeczywiście ścisnęła mrozem.

W stronce również zima (mało pomysłów na zawartość oraz natłok innych zajęć), ale to się zmieni...

Z niecierpliwością oczekujemy na konstruktywne wieści od L.

Bywajcie - tymczasem - M.

Witam

Kolego Jarosławie z tym rokowaniem chodzi mi o to ze dzien juz sie wydluza. Jest więc coraz wiecej możliwosci w terenie(tylko pogoda na razie chlodna hheheh)

Widze ze troche fanciorów wpadło w ręce nawet w takich trudnych warunkach:)tylko pozazdroscic

Pozdrawiam!

Witajcie
Coś mi mówi ,że karis jest naprawdę wirtualny...
Rzuciłem kostką i wyszło mi że karis=Raczek=Jarosław
Może jednak się mylę...

Gratuluję znajdek ,jak na takie warunki to niezły wyczyn ,trochę jak rąbanie przerębli;)...co musi się dziać jak jest ciepło to wolę nie myśleć...hihi
Wychodzi na to że L. nadciąga...miejmy nadzieję że razem z nim kilka stopni na plusie..

Czekam na wieści
Pozdrawiam der K.

Chwała,

wirtualny czy nie - na następnym spotkaniu stawia kolejkę dla wszystkich hi hi...

ziemia skamieniała, mój termin na kolano dopiero w marcu (kruca), cos mi się nie klei na początku roku. Na szczęście grafika stronki jest na dobrej drodze. Muszę jeszcze tylko dopracwac kilka drobiazgów i wersja Beta będzie do oglądania. Adres podeślę Wam na maila. Licze na pomoc w redagowaniu treści, bo jeśli to ma spaść tylko na mnie to się wypisuję...

Dzień dłuższy - Luger bliżej Koszalina hi hi...

Tymczasem bywajcie - M.

Witam :)
Teraz wymyśliłeś W.------- Karis stawia kolejkę!! to na pewno się nie wstawi na spotkanko !!!!!!!!!!!
A nawet kolega der K. ostatnio plany podziemnej kanalizacji Koszalina z 1909 roku dla karisa przyniósł i co ? kolega Karis miał nas w nosie!!!!!!!!
pozdrawiam ...J...

Witam
Karis raczej nigdy nie zobaczymy pod orginalną postacią ,zawsze będzie to inne jego wcielenie...
I ten klon postawi nam kolejkę...Jarosław!!

A za to że na darmo nosiłem mapy to....nu pagadi #$$$%@
No ale winnego już mamy...
Pozdrawiam der K.

Czytam wypowiedzi na forum i czuje sie jak w matrixie". żeby ujawnic te wirtualne postacie trzeba konfrontacji w ealu" czytaj w aciszu".
W. przyjmij wyrazy współczucia z powodu tak odległego terminu na kolano. na szcęście masz sprawne inne członki i popychasz sprawe stronki do przodu. Nie rezygnuj już na początku. Jesteśmy z Tobą!!!
R.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie