der K. Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 To był niezły strzał kol.karis ;))Jesteśmy po spotkaniu integracyjnym ,gdzie miód się lał beczkami a dziewice pląsały po klepisku hihi A tak na poważnie było wesoło...mimo to zapadły pewne ustalenia jak i deklaracje(nie trzeźwości) dotyczące m.in stronki itpR. Zaglądnij w ogłoszenia komercyjne na tym forum...zabawne co? Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Witam :) Der K. niezła strąka !, a nawet nie wiedziałem że jestem taki dobrym snajperem ? trzeba to jakoś wykorzystać!!! Co o ogłoszenia chodzi to fakt nie długo w GD..... na dobranoc będą puszczać słynnego D..... Co chodzi o sobotę to może pogoda pozwoli na małe wykopki w teren !!! jestem za ???..Karis z tego co dałeś nam odczuć to jesteś tylko wirtualnym kolegą !!!!!.W. dzięki z nr tel. wszystko w porządku !!!Remkow. Jest ok. ? musimy się wybrać na te boratynki koniecznie ???O. Jak po Sylwestrze !!!Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2006 Chwała,właśnie uruchomiłem komputer po poważnym zainfekowaniu (reinstalowałem system i wszystkie programy). Teraz jest dobrze. Jutro będę dalej dłubał stronkę - efekty będę wysyłał Wam na maila jako .jpg.Rzeczywiście spotkanie było zabawne. Mam nadzieję, że jeszcze w kar-nawale zdołamy powtórzyć takie spotkanie (może nawet w szerszym gronie - co Luger, co Leonie?)Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Witam :) W. z tą małą różnicą że wszyscy będą ! Ale będzie się działo oj będzie!!! Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Witam :) Ja już się szykuje na sobotę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2006 Chwała,Jarosław aleś wyrósł. Nie wiem czy w sobotę uda się Tobie pochasać w terenie. Zapowiadają powrót chłodów koło czwartku. Ale dzień rzeczy-wiście jest już dłuższy (tak jak pisał der K.) więc budzi się niadzieja... Bywajcie i sygnały dawajcie (co ma być na stronie) - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Witam :) Po krótkiej nieobecności z przyczyn technicznych melduje się !. Który z was jest gotów na mały wypad sobotę ?. A tak po za tematem kiedy wraca Lugier czy ktoś wie ?.pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Cisza na forum jakby makiem zasial.Nareszcie dzień już się wydłuża.Dobre rokowania na przyszłość!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 WitamCo ma znaczyć „ Dobre rokowania na przyszłość ” jeżeli tak mówisz to ja już wszystko wiem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 Chwała,Jarosławie cz Ty chcesz ziemie dynamitem kruszyć hi hi. No chyba, że sobotni wypad, ale na strych jakiś lubo do innej starej chałupiny hi hi... tak na serio to nie mam zrobionego kolana i raczej mowy nie ma o chasaniu po polach, lasach...jest jednak nadzieja, że nastąpi to niebawem.Jednak nic nie stoi na przeszkodzie w odkrywaniu miejsc w necie (zachęcam) i dzieleniu się wynikami takowych poszukiwań...Luger - nie mam wieści kiedy wraca - mam jednak nadzieję, że przed powrotem odwiedzi forum i zostawi wiadomość co do terminu...Co tam u reszty słychać - jakieś sugestie co do zawartości strony?Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Witam serdecznie wszystkich :)Niestety nie wytrzymałem musiałem sobie po kopać .Ziemia na polach zamarznięta do 15 cm co widać na zdjęciu .Ale z fantem tego rocznym! .Lepiej jest w lesie ,pochodziłem 20 min tylko tyle miałem czasu !Co u was panowie? Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 CzołemZ tym pędem ku lepszemu ..chyba był falstart ;)Zima (mróz) w pełni i nie wygląda aby miało być lepiej..Tylko nieliczni (Klub morsów? ;) decydują się na plenerowe wycieczki Co do stronki :jestem ciekawy czy wszystko bez zmian. Jakieś nowe pomysły wyszły?Może by tak dział ...blaszki poszeżyć na dział fanty" z podrozdziałami (porcelana ,szkło ,blaszki ,monety itp)To chyba tyle..Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Witamy koszalińskie morsy.my też wybraliśmy sie w sootnie przedpołudnie w lasy zeby przetestować piszczałke i ową sapeke" made in jarosław. Trafiliśmy zestaw obiadowy z pruską manierka z I wojny.na obiad jak znalazł. Remek i Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 I jeszce pare drobiazgów(mausery szkolne):Czekamy na odwilż. Romek i Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 No witam:)My liczyliśmy na wspólne wykopki !.A tu nic samowola ?. No pięknie !---------- tylko pozazdrościć fantów !!! pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 wyszliśmy przetestować sprzęt a te fanty to przez przypadekna pewno jeszcze nie raz wybierzemy sie razem w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 mój tata tego nie docenił, ale to jest stopka od mausera model 1871r ( znaleziona też w sobote) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Wojna - ja zawsze bardzo chetnie pije piwo:)Niebawem sie odezwe ale nie na forum. Pozdrawiam wszystkich zapalencow (mlodych rowniez)Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 Chwała,gratuluję sobotnich wyczynów (tych większych i mniejszych). Zima rzeczywiście ścisnęła mrozem.W stronce również zima (mało pomysłów na zawartość oraz natłok innych zajęć), ale to się zmieni...Z niecierpliwością oczekujemy na konstruktywne wieści od L.Bywajcie - tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 WitamKolego Jarosławie z tym rokowaniem chodzi mi o to ze dzien juz sie wydluza. Jest więc coraz wiecej możliwosci w terenie(tylko pogoda na razie chlodna hheheh)Widze ze troche fanciorów wpadło w ręce nawet w takich trudnych warunkach:)tylko pozazdroscicPozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 WitajcieCoś mi mówi ,że karis jest naprawdę wirtualny...Rzuciłem kostką i wyszło mi że karis=Raczek=Jarosław Może jednak się mylę... Gratuluję znajdek ,jak na takie warunki to niezły wyczyn ,trochę jak rąbanie przerębli;)...co musi się dziać jak jest ciepło to wolę nie myśleć...hihi Wychodzi na to że L. nadciąga...miejmy nadzieję że razem z nim kilka stopni na plusie..Czekam na wieściPozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2006 Chwała,wirtualny czy nie - na następnym spotkaniu stawia kolejkę dla wszystkich hi hi...ziemia skamieniała, mój termin na kolano dopiero w marcu (kruca), cos mi się nie klei na początku roku. Na szczęście grafika stronki jest na dobrej drodze. Muszę jeszcze tylko dopracwac kilka drobiazgów i wersja Beta będzie do oglądania. Adres podeślę Wam na maila. Licze na pomoc w redagowaniu treści, bo jeśli to ma spaść tylko na mnie to się wypisuję...Dzień dłuższy - Luger bliżej Koszalina hi hi...Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Witam :)Teraz wymyśliłeś W.------- Karis stawia kolejkę!! to na pewno się nie wstawi na spotkanko !!!!!!!!!!!A nawet kolega der K. ostatnio plany podziemnej kanalizacji Koszalina z 1909 roku dla karisa przyniósł i co ? kolega Karis miał nas w nosie!!!!!!!!pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 WitamKaris raczej nigdy nie zobaczymy pod orginalną postacią ,zawsze będzie to inne jego wcielenie...I ten klon postawi nam kolejkę...Jarosław!!A za to że na darmo nosiłem mapy to....nu pagadi #$$$%@No ale winnego już mamy...Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Czytam wypowiedzi na forum i czuje sie jak w matrixie". żeby ujawnic te wirtualne postacie trzeba konfrontacji w ealu" czytaj w aciszu".W. przyjmij wyrazy współczucia z powodu tak odległego terminu na kolano. na szcęście masz sprawne inne członki i popychasz sprawe stronki do przodu. Nie rezygnuj już na początku. Jesteśmy z Tobą!!!R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.