wojna1939 Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Chwała,stało się. R.: dostałeś pusty talerzyk (dieta) hi hiMam dwa pomysły na grafikę strony. Na spotkaniu przedstawię Wam wydruki. Obgadamy działy i zawartość.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 No witam !W. ale autostradę wybudowałeś ! i jak czysto !No brawo :) hi hi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Witam !Bierzemy jutro na spotkanie młodzież szkolną ?Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Moja młodzież (zaku) jutro nie przybędzie na spotkanie. Ja stawię się na pewno. Romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Witam :)Nie ładnie młodzież zostawiać w domu ! Te spotkanie to nie bibka przed Sylwestrowa gdzie wyjdziemy na czterech !!! Celem spotkania jest omówienie pewnych spraw związanych z naszą grupom i tego będziemy się sztywno trzymać .Śmiało młodzież można zabrać ze sobą przecież to tez ich dotyczy ?, przewidziany czas spotkania to 3-4 godzin . Odpowiedzialność za młodych mogę wziąć na siebie !!! pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 WitamDzięki za obywatelską, odpowiedzialną postawę. Moja młodzież niestety ma dziś zajęte popołudnie. Mam nadzieję że będzie jeszcze wiele okazji na integrację" i w bardziej naturalnej scenerii. Do wieczora. Pozdrawiam. Romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 To ja idę z córką...Jarosław masz przerąbane hihiA tak na marginesie to co takiego ważnego będziesz omawiał? Może wysuniesz na szybko jakiś konspekt ;))Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Witam!Szykuje dla Was z nowym rokiem małą niespodziankę.Już niedługo będzie widoczna na Odkrywcy.pzdr ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Witam!Szykuje dla Was z nowym rokiem małą niespodziankę.Już niedługo będzie widoczna na Odkrywcy.pzdr ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Witam !Rozumiem , że mlody Raczek się pojawi.Do zobaczenia wieczorem !Ps. Drogi J. mamy zabrać ze sobą jakieś pomoce naukowe , albo chociaż zeszyty i ołówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Siemka!młody RACZEK jest w okolicach Twojego zamieszkania wróci dopiero po nowym roku.Drogi O.: koniecznie ze sobą musisz wziąć piszczałkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Łopatę też ?A jaki strój obowiązuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Panowie mam przykrą informację. Zajechałem po drodze do acisza" i niestety dziś jest nieczynne (fatum jakieś czy co). Na impreze plenerową troche za zimno. Romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Chwała,dzwiniłem do der K. Skoro zacisze jest nieczynne to spotykamy się na Rynku Staromiejskim (przystanki autobusowe o 18.00. Tam zdecydujemy ktory kierunek będzie najlepszy.Mam nadzieję, że wszyscy będą.bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Chwała,Romkow: podaj swój nr tel. bo wrazie czego nie mamy z Tobą kontaktu. Sytuacja jest dynamiczna. Zwiadowczyni sprawdza Twoje info. odnośnie Zacisza.Będę jeszcze informował.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 Chwała,spotykamy się na Rynku Staromiejskim o 18.00.Romkow: na maila dostałeś mój nr telefonu.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Wojna 1939Moja kom. na Twoim mailu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 jesteśmy w ZACISZU (to jest tam gdzie były dawne ańki"). Na końcu ul.Zwycięstwa (rokosowo).Kto chce może dołączyć do nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 No dobrze ! Czas na relację . Jak się skończyło ???Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Pełne zanurzenie...;)Tańce i inne swawole...niektórzy przeszli samych siebie:))To chyba tyle.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 Chwała,było zabawnie, skończyliśmy w porę (żeby nie osiągnąć dna). G. doszedł do siebie (o kulach hi hi) dopiero koło 18... jutro robimy małe onisko noworoczne z G. gdzieś w lesie wieczorkiem...Nie zostały do końca ustalone tematy na stronę. Czekam na propozycje. Mam ndzieję, że nie będzie się to wlekło w nieskończoność...Bywajcie więc w Nowym Roku , oby Wam się szczęściło w polu, lesie, starych domach, bunkrach, transzejach, na strychach... ...Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 NAJLEPSZEGO w NOWYM ROKU !!!..aby gleba była nie mniej łaskawa co w zeszłym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Cisza jakby śniegiem zasiał... a tu odwilż. Jak tam Panowie po noworocznych hulankach? Wszyscy chyba wypoczywają.Przyłączam sie do życzeń noworocznych dla wszystkich koszalinskich (i z okolic) badaczy historii... i tego co kryje ziemia.Pozdrawiam. Romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Witam w Nowym Roku!Jako że już po wyborach ,mam pewną propozycję...http://www.gra.mkombinat.com/gra/ Polecam szczególnie po oglądnięciu Wiadomości...hihiCo do stronki...po pewnych przemyśleniach ,proponuję dodać na stronie głównej >nowości< :pomoże to w nawigacji po stronie odwiedzającym ,jak i nam w objęciu całości tematu.Dni już (przynajmniej teoretycznie) coraz dłuższe....jest więc nadzieja na lepsze jutro :))Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karis Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Witam panowie co tam slychac u koszalinskich poszukiwaczy?Mnie nie bylo przez ponad tydzien takze pewnie troche jestem w tylePozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.