Skocz do zawartości

Koszalin vol. VI

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam :)
Nie ładnie młodzież zostawiać w domu !

Te spotkanie to nie bibka przed Sylwestrowa gdzie wyjdziemy na czterech !!!

Celem spotkania jest omówienie pewnych spraw związanych z naszą grupom i tego będziemy się sztywno trzymać .

Śmiało młodzież można zabrać ze sobą przecież to tez ich dotyczy ?, przewidziany czas spotkania to 3-4 godzin .

Odpowiedzialność za młodych mogę wziąć na siebie !!!

pozdrawiam ...J...

Witam
Dzięki za obywatelską, odpowiedzialną postawę. Moja młodzież niestety ma dziś zajęte popołudnie. Mam nadzieję że będzie jeszcze wiele okazji na integrację" i w bardziej naturalnej scenerii. Do wieczora. Pozdrawiam. Romko

Chwała,

było zabawnie, skończyliśmy w porę (żeby nie osiągnąć dna). G. doszedł do siebie (o kulach hi hi) dopiero koło 18... jutro robimy małe onisko noworoczne z G. gdzieś w lesie wieczorkiem...

Nie zostały do końca ustalone tematy na stronę. Czekam na propozycje. Mam ndzieję, że nie będzie się to wlekło w nieskończoność...

Bywajcie więc w Nowym Roku , oby Wam się szczęściło w polu, lesie, starych domach, bunkrach, transzejach, na strychach... ...

Mariusz.

Cisza jakby śniegiem zasiał... a tu odwilż. Jak tam Panowie po noworocznych hulankach? Wszyscy chyba wypoczywają.
Przyłączam sie do życzeń noworocznych dla wszystkich koszalinskich (i z okolic) badaczy historii... i tego co kryje ziemia.
Pozdrawiam. Romko

Witam w Nowym Roku!
Jako że już po wyborach ,mam pewną propozycję...http://www.gra.mkombinat.com/gra/
Polecam szczególnie po oglądnięciu Wiadomości...hihi

Co do stronki...po pewnych przemyśleniach ,proponuję dodać na stronie głównej >nowości< :pomoże to w nawigacji po stronie odwiedzającym ,jak i nam w objęciu całości tematu.

Dni już (przynajmniej teoretycznie) coraz dłuższe....jest więc nadzieja na lepsze jutro :))
Pozdrawiam der K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie