kudi Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Napisano 28 Grudzień 2005 czesc graliscie w BiA Erned in Blood?Swietne misje. Troche poprawione streowanie i dowodzenie oddzialem. W koncu mam celownik (chyba ze w glownej wersji go nie ustawilem). Tylko w dalszym ciagu opcja zapisu pojawia sie po wykonaniu zadania lub jego etapu.Ale naprawde polecam.pozdrrobert_kudelski
Pilot76 Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 Cześć Robert jestem nowy na forum.Zainteresowała mnie twoja wypowiedż bo właśnie zakończyłem tą gre.Celownik miałem cały czas i pokonałem ją.Niestety podczas wgrywania dodatku coś zawaliłem i musze grać od początku.Czy wiesz jak to obejść.Pozdrawiam pilot.
kudi Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Napisano 11 Kwiecień 2006 wlasnie pisalem o dodatku... skoro skonczyles podstawowa wersje to graj na dodatku :) fajny jest chociaz mam juz nowego lidera - nowa wersje Commandos SF.pozdrrobert_kudelski
aslv Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 AAAAAAAA Robert nowy Comandossssssssssss MIÓD !!!!!! jest jak narazie the best!nacie moze info jak to mozna zaciagnac z neta?pozdro
KoMbAtAnT Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 do kitu jest nowe Comandos, nie ma juz smaczku czajenia sie po kontach. Normalna wyrzynanka, 0 smaczkow, krótka i sie dziwne kończy. 2/10pzdr
radek66 Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 wlasnie mecze BiA. gra jest swietna!oprawa graficzna niczego sobie. zaraz jak skoncze z BiA zabieram sie za CoD II-big red one!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.