efes Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Dobra .Jak się spotkamy to mi powiesz gdzie.Trafiłeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 dzielnica to lodz chojny a wygiety jest bo facet ktory obok ma sklep 2 dni wczesnie wygial go bo myslal ze to rura mauserek wylonil sie po ostatnich deszczach pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 jagoda mozna by sprawdzic ale tam w ciagu dnia lazi milion ludzi to jest w samym centrum dzielnicy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 9 Czerwiec 2006 Share Napisano 9 Czerwiec 2006 Efes , wczoraj na tej stronie od B. to wyszło kilkanaście mośków no i ta skorupa.Dzisiaj pochodziłem trochę przy torach: jakiś medalik , łuska S&B , jakaś mała łuseczka i cztery skorupy altyleryjskie ( niby bez zapalników ale jakieś takie dziwne :)), to nie ruszałem.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 To i dobrze,że nie ruszałeś.Dłużej pożyjesz.Potrzebne jest 100% pewności ijeszcze trochę.Miałem chyba po prostu szczęście ,że ją trafiłem.Ogólnie teren jest czysty,Nawet nie to ,że przekopany.A może wbrew opisom nie tam się przebijali.pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 piszcie na grupa lodz vol 5 bo ta strona za wolno sie otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.