kolekcjoner1111 Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 Co sądzicie o B 1942 czy 3?? Moim zdaniem nawet jest fajna grywalność. Jak ktoś ginie to może powrócić na pole bitwy. Podoba mi się, również to, że można jeździć samochodzami i wszelakimi pojazdami. Nawet samolotem i barką. Można, również zagrać kampanię Axisami i Amerykanami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 w chwili obecnej to już tylko BF2 ale polecam dodatek a raczej mod do bf 1942 wkrótce już pod BF2 Forgotten Hope realia IIWŚ modzik jest super :) pojawia się w nim cała masa wszelkiego typu nowego sprzętu, ktory wygląda poprostu rewelacyjnie.Mauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Takie laickie pytanie, ale czy jest to wyłącznie gra sieciowa, czy są też opcje dla jednego gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Jest opcja dla jednego gracza -single player-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Dzięki za wyjaśnienie, bo właśnie kilka dni temu miałem w ręce w sklepie (pakiet: gra główna + 2 dodatki za 50 zł) i zastanawiałem się czy kupić, a w opisie na pudełku jako wymóg podana była sieć. Oczywiście sprzedawca w dziale nie potrafił mi odpowiedzieć...Warto kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Witaj.Jeżeli lubisz takie gierki kupuj nie zastanawiaj sie.Grywalność stoi na wysokim poziomie .Domyślam że te dwa dodatki to Droga na Rzym i Tajemne bronie.Jeszcze polecam Battfield Vietnam,też można grać w -single player- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Tak, to właśnie te części. Czyli w najbliższym czasie udam się na zakupy ;) Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.