kolekcjoner1111 Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 Co sądzicie o B 1942 czy 3?? Moim zdaniem nawet jest fajna grywalność. Jak ktoś ginie to może powrócić na pole bitwy. Podoba mi się, również to, że można jeździć samochodzami i wszelakimi pojazdami. Nawet samolotem i barką. Można, również zagrać kampanię Axisami i Amerykanami.
Mauser Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 w chwili obecnej to już tylko BF2 ale polecam dodatek a raczej mod do bf 1942 wkrótce już pod BF2 Forgotten Hope realia IIWŚ modzik jest super :) pojawia się w nim cała masa wszelkiego typu nowego sprzętu, ktory wygląda poprostu rewelacyjnie.Mauser
XANTOS Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Takie laickie pytanie, ale czy jest to wyłącznie gra sieciowa, czy są też opcje dla jednego gracza?
Darek419 Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Jest opcja dla jednego gracza -single player-.
XANTOS Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Dzięki za wyjaśnienie, bo właśnie kilka dni temu miałem w ręce w sklepie (pakiet: gra główna + 2 dodatki za 50 zł) i zastanawiałem się czy kupić, a w opisie na pudełku jako wymóg podana była sieć. Oczywiście sprzedawca w dziale nie potrafił mi odpowiedzieć...Warto kupić?
Darek419 Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Witaj.Jeżeli lubisz takie gierki kupuj nie zastanawiaj sie.Grywalność stoi na wysokim poziomie .Domyślam że te dwa dodatki to Droga na Rzym i Tajemne bronie.Jeszcze polecam Battfield Vietnam,też można grać w -single player-
XANTOS Napisano 5 Kwiecień 2006 Napisano 5 Kwiecień 2006 Tak, to właśnie te części. Czyli w najbliższym czasie udam się na zakupy ;) Dzięki ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.