luc Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 Co to za guzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Witam!Mi się wydaję, że coś podobnego było już na forum... Sorry, ale ni więcej nie powiem, bo nie wiem :-)bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosin Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Zgaduję: artyleria, Cesarstwo Francuskie, coś ok 1813? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Mi się wydaje,że carski - 2 pułk artylerii, ale ja raczej zajmuję się WP pre 1939, tak też na bank trudno powiedzieć.Zerknij na link:http://strony.wp.pl/wp/puszek26/PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwro Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 Ja też bym stawiał na 2 pułk artylerii, carski ale na 100% nie jestem pewien. Skanik rewersu mógłby pomóc. Albo chociaż spisz jakie są sygnatury, jeśli są jakieś.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luc Napisano 29 Maj 2003 Autor Share Napisano 29 Maj 2003 Oto spod - ale brak jakichkolwiek sygnatur ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwro Napisano 29 Maj 2003 Share Napisano 29 Maj 2003 Sposób wykonania wg. mnie zdradzałby pierwszą połowę XIX w. Jedynie ten brak sygnatur jest bardzo dziwny ale jak widać zdarza się.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
luc
Co to za guzik?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.