Chart Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 Chcialbym wszystkim Foromowiczom podziekowac za najlepsze Forum polsko-jezyczne! Codziennie czytam nowe posty, niektore super-ciekawe, niektore po prostu smieszne.Zazdroszcze Wam chodzenia po lesie z piszczalkami", tutaj w Illinois moge co najwyzej odkopac puszke po coca-coli...Wiedza wiekszosci Forumowiczow jest imponujaca: kiedys poprosilem o identyfikacje samolotu (lata 30-te) o ktory oparty jest na fotografii moj Dziadek. W ciagu 24 godzin dostalem wszelkie mozliwe dane wlacznie z producentem smigla!Dzieki Wam za wspaniale chwile - Zdrowych i Wesolych SwiatAndrzej Lisowski WWII Polish Army Historical Associationwww.12pulkulanow.com
Grendel Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Panie Andrzeju,Bez przesady...W Park Ridge monetek nie brak ;o)A na Poludniu (kraju, a nie miasta) trafiaja sie ciekawsze artefakty :)Wesolych Swiat!W tym roku znow bierzecie udzial w imprezie w Lowell?PozdrowieniaGrendel
Chart Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 Witam,ja mowie o znalezieniu np. helmu, wound badge...Przed Lowell bedzie jeszcze pare imprez, duzo ciekawszych bo nie public". A to forum jest naprawde swietne; porownujac do np cafe allegro gdzie sami gowniarze rzucaja sie sobie do gardlauklonyAndrzej
Grendel Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 W Lowell bylem rok temu za poleceniem znajomych z WW2 Victory Museum w Auburn, Indiana.Show porzadny i profesjonalny.Ludzie zyczliwi i z duza wiedza fachowa.Tyle, ze reenaktorstwo nie jest moim konikiem".Co roku jezdze do Fort Knox, Ky. na tamtejsze wielkie show, ale glownie dlatego, ze mam niemalze pewnosc, ze spotkam tam wtedy znajomych z drugiego kranca kraju;o)Przyznaje tez, ze niemieckie militaria mnie nie rajcuja...Mam za to nadzieje, ze kiedys bedzie mi dane znalezc te wymarzona konfederacka klamre ;o)PozdrowieniaGrendel
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.