Skocz do zawartości

Wszystkiego NajNajNaj z Illinois

Chart

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chcialbym wszystkim Foromowiczom podziekowac za najlepsze Forum polsko-jezyczne!
Codziennie czytam nowe posty, niektore super-ciekawe, niektore po prostu smieszne.
Zazdroszcze Wam chodzenia po lesie z piszczalkami", tutaj w Illinois moge co najwyzej odkopac puszke po coca-coli...
Wiedza wiekszosci Forumowiczow jest imponujaca: kiedys poprosilem o identyfikacje samolotu (lata 30-te) o ktory oparty jest na fotografii moj Dziadek. W ciagu 24 godzin dostalem wszelkie mozliwe dane wlacznie z producentem smigla!
Dzieki Wam za wspaniale chwile - Zdrowych i Wesolych Swiat
Andrzej Lisowski
WWII Polish Army Historical Association
www.12pulkulanow.com
Napisano
Panie Andrzeju,
Bez przesady...W Park Ridge monetek nie brak ;o)
A na Poludniu (kraju, a nie miasta) trafiaja sie ciekawsze artefakty :)
Wesolych Swiat!
W tym roku znow bierzecie udzial w imprezie w Lowell?
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Witam,
ja mowie o znalezieniu np. helmu, wound badge...
Przed Lowell bedzie jeszcze pare imprez, duzo ciekawszych bo nie public".
A to forum jest naprawde swietne; porownujac do np cafe allegro gdzie sami gowniarze rzucaja sie sobie do gardla
uklony
Andrzej
Napisano
W Lowell bylem rok temu za poleceniem znajomych z WW2 Victory Museum w Auburn, Indiana.Show porzadny i profesjonalny.Ludzie zyczliwi i z duza wiedza fachowa.Tyle, ze reenaktorstwo nie jest moim konikiem".
Co roku jezdze do Fort Knox, Ky. na tamtejsze wielkie show, ale glownie dlatego, ze mam niemalze pewnosc, ze spotkam tam wtedy znajomych z drugiego kranca kraju;o)
Przyznaje tez, ze niemieckie militaria mnie nie rajcuja...Mam za to nadzieje, ze kiedys bedzie mi dane znalezc te wymarzona konfederacka klamre ;o)
Pozdrowienia
Grendel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie