Łukasz Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Witam! Proszę o identyfikację tychże oto korpusówek. Kupiłem je wraz z mundurem oficerskim KBW z 55r. Pozdrawiam, Łukasz
viet Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 witam sa to korpusówki Administracji wzór 1 z roku 1952 brakuje do nich podkladek w kolorze (jak do KBW) granatowychpozdrawiam Piotr
Łukasz Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 Witam ponownie!Bardzo dziękuję za pomoc!Dysponujesz może jakimiś rycinami, zdjęciami innych korpusówek z lat 50?WESOŁYCH ŚWIĄT!Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 Witam! O kurcze, fajnie! Czyli korpusóweczki z A" w okręgu są wzorem z lat późniejszych? Pozdrawiam, Łukasz
Łukasz Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Witam! Proszę o identyfikację tychże oto korpusówek. Kupiłem je wraz z mundurem oficerskim KBW z 55r. Pozdrawiam, Łukasz
Pytanie
Łukasz
Witam! Proszę o identyfikację tychże oto korpusówek. Kupiłem je wraz z mundurem oficerskim KBW z 55r. Pozdrawiam, Łukasz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.