Skocz do zawartości

Makabryczne zdjęcia.

carbonado

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Poszukuje zdjęć głównie z okresu 2 WŚ przedstawiających egzekucje, pozostawione ciała oraz inne drastyczne" przejawy obchodzenia się z ludzmi podczas wojny.
Jako ze takie zdjęcia są same w sobie iesmaczne" (a zapewniam ze nie jestem żadnym dewiantem) to osoby które uważają ze mogłyby one (zdjęcia) obrazić badz zniesmaczyć innych czytelnikow prosze o przesyłanie ich bezposrednio na mojego meila.
Precyzujac moja prosbe w głównej mierze chodzi mi o zdjecia przedstawiajace juz ciala np. porzucone na polu walki. Widziałem ostatnio zdjecie przedstawiajace chlopa poworzacego woz z koniem z tym ze woz byl caly zapelniony zwlokami. gdyby ktos posiadal cos takiego to bede wdzieczny
carbonado
Napisano
watek na glownym:
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=255454
jest tam cos na ten temat, nawet link.

a na przyszlosc uwazaj gdyz za odstepstwo od normy jestes tu jeb...na calego, czyli przez Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i Strozy Wladciwego Swiatopogladu

gorzej niz swieta inkwizycja:)
Napisano
Zgadzam sie z megakura.

carbonado - male naprowadzenie: poszukaj sobie np stron o historii wyzwalania Dachau przez wojska hAmerykanskie i jak sie rozprawili z obozowymi straznikami - jest pare arwnych" fotek w necie.

Pozdrawiam
Napisano
Ciekawego? Nic - to przeciez tylko wojna...

Jak chce to niech szuka, moze mu to do czegos potrzebne - de gustibus non est disputandum moi Panowie.
Napisano
dzięki za wszystkie podpowiedzi. I takich ludzi szanuje. Obercie8 może dla Ciebie jest to dewiacja ale takie sprawy to przecierz historia i nic na to nie poradzisz. Jak ktoś zauważył jest mi to do czegoś potrzebne i na pewno nie po to aby wytapetować sobie tymi zdjęciami pokój.
pozdrawiam
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie