carbonado Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Witam.Poszukuje zdjęć głównie z okresu 2 WŚ przedstawiających egzekucje, pozostawione ciała oraz inne drastyczne" przejawy obchodzenia się z ludzmi podczas wojny. Jako ze takie zdjęcia są same w sobie iesmaczne" (a zapewniam ze nie jestem żadnym dewiantem) to osoby które uważają ze mogłyby one (zdjęcia) obrazić badz zniesmaczyć innych czytelnikow prosze o przesyłanie ich bezposrednio na mojego meila.Precyzujac moja prosbe w głównej mierze chodzi mi o zdjecia przedstawiajace juz ciala np. porzucone na polu walki. Widziałem ostatnio zdjecie przedstawiajace chlopa poworzacego woz z koniem z tym ze woz byl caly zapelniony zwlokami. gdyby ktos posiadal cos takiego to bede wdziecznycarbonado
obert8 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 czlowieku czym ty sie interesujesz toz to dewiacja
żeton Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 zobacz film iemia żywych trupów" powinno ci wystarczyć:-)a tak na poważnie to faktycznie zakrawa o dewiacje.
megakura Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 watek na glownym:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=255454jest tam cos na ten temat, nawet link.a na przyszlosc uwazaj gdyz za odstepstwo od normy jestes tu jeb...na calego, czyli przez Towarzystwo Wzajemnej Adoracji i Strozy Wladciwego Swiatopogladugorzej niz swieta inkwizycja:)
dect Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Zgadzam sie z megakura.carbonado - male naprowadzenie: poszukaj sobie np stron o historii wyzwalania Dachau przez wojska hAmerykanskie i jak sie rozprawili z obozowymi straznikami - jest pare arwnych" fotek w necie.Pozdrawiam
dect Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Ciekawego? Nic - to przeciez tylko wojna...Jak chce to niech szuka, moze mu to do czegos potrzebne - de gustibus non est disputandum moi Panowie.
carbonado Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 dzięki za wszystkie podpowiedzi. I takich ludzi szanuje. Obercie8 może dla Ciebie jest to dewiacja ale takie sprawy to przecierz historia i nic na to nie poradzisz. Jak ktoś zauważył jest mi to do czegoś potrzebne i na pewno nie po to aby wytapetować sobie tymi zdjęciami pokój.pozdrawiam
Darek419 Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 http://katardat.org/marxuniv/2002-SUWW2/Images/images08-nazicruelties.html
MaRaS_ZG Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 www.ogrish.com tam jest dzial WAR,masa fotek i filmow
MaRaS_ZG Napisano 26 Grudzień 2005 Napisano 26 Grudzień 2005 http://www.ogrish.com/archives/war/index.html
okejos Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 pod hasłem documents jest sporo zwłaszcza z II wojny
pancer Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 KURNA!!!!!!!! ZOBACZYŁEM FOTKI ZABITYCH POLAKÓW W 2004 W IRAKU..... KOSZMAR ZOSTAŁO PO PARE KILO.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.