GENIOS Posted May 25, 2003 Author Share Posted May 25, 2003 Wybieram sie w te okolice ,szukam kontaktu lub jakis namiarów na miejsca gdzie mozna pochodzic z piszczałka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miggi Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Mieszkam w Przemyślu i zajmuję się piszczałkowaniem głównie I WŚ ale jak sie coś innego trafi nie pogardzę Pisz na prywatnego maila Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Do miggiego - widziałem na innym poście, że pracujesz u prof. Stępnia. To ciekawe. Ja także zajmuję się badaniami nt. m.in. Ukraińców w Polsce, miałem też okazje odwiedzić Instytut Pol-Wsch. W lipc wybieram się w twoje okolice troche na badania (socjologia) a trochę na wakacje, także żeby pokopać: może by tak wspólny wypad, skoro znasz teren a i pogadać będzie o czym :)pozdrawiammbieniec@acn.waw.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.