Mlody Mauser Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 A czyli wszystko znajduje sie w cczubku?
revolt Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 oj Waldi oddaj coś policji i w ciągu 2 tygodni masz wjazd na chate. Poprostu to gdzieś zakop głęboko i daleko od ludzi albo wrzuć do jakiegoś duzego zbiornika wodnnego na sam środek. Ja sie kiedyś zdziwiłem ze po 60 latach w ziemi zadziałał mi polski zapalmik ale przynajmniej nie miał flakonika" z piranianem i strzeliły same spłonki od tej pory pierdo_e do łap niczego takiego nie biore. Młody chyba chce matce kłopotu narobić:(
IRONRAT Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Mauser,aby podsumować tą przydługą dyskusję. Nawet jeśli możnaby na podstawie tych zdjęć jednoznacznie odpowiedzieć na twoje pytanie, to nikt, żaden saper, tego nie zrobi, tak jak lekarz nie będzie leczył i stawiał diagnozy przez telefon. Do tego dochodzi powiedzmy... twój nadmierny entuzjazm. Ironrat
Mlody Mauser Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Napisano 18 Grudzień 2005 revolt chodzi mi o to czy wogule w tych granatach znajduje sie cos z przodu...nie chodzi mi tu o moj.IRONRAT....dam go jagodzie:P ehheh zycze wam wszystkim wesolych swiat i duzo fantow:)
waldi550 Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Nie myśl że ostatnio na nic się nie nadziałem, zdięcie obok a następna zabawka jest w wodzie też zgłoszona.Ponieważ w wojsku się w rozminowywanie bawiłem więc mnie to nie rajcuje, po drugie widziałem rozerwanego człowieka którego części wisiały na drzewach, widok nie należał do przyjemnych.PozdrawiamWaldemar.
IRONRAT Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Mauser,w niektórych niemieckich granatach nasadkowych cały ciąg pirotechniczny był z tyłu, w niektórych miałeś zapalnik również z przodu. Istniała również wersja propagandowa tego granatu, wypełniona ulotkami propagandowymi.W przypadku tego typu świnstw, nikt nigdy nie da ci 100% pewności. Zawsze ktoś, z jakiegoś powodu mógł coś zmienić, zawsze toto może się nieco różnić od standardowej dokumentacji, którą wszyscy znają. I tu jest problem.Ironrat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.