Domino(*) Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 Witam! Wiem , że jest to tabliczka z fabryki benyzny syntetycznej w Policach, interesuje mnie od czego mogła pochodzić i co oznaczają skróty umieszczone na niej oraz dlaczego jest niewybita.Proszę o pomoc.Pzdr
Domino(*) Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Napisano 21 Grudzień 2005 Może potrafi ktoś rozwinąć te skróty?Fabr.Nr. App.Nr. atü Ltr. Proszę o pomoc..
Domino(*) Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Napisano 22 Grudzień 2005 Dzięki wielkie za pomoc, oto mi własnie chodziło.Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 Witam! Wiem , że jest to tabliczka z fabryki benyzny syntetycznej w Policach, interesuje mnie od czego mogła pochodzić i co oznaczają skróty umieszczone na niej oraz dlaczego jest niewybita.Proszę o pomoc.Pzdr
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Wiem , że jest to tabliczka z fabryki benyzny syntetycznej w Policach, interesuje mnie od czego mogła pochodzić i co oznaczają skróty umieszczone na niej oraz dlaczego jest niewybita.Proszę o pomoc.
Pzdr
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.