Skocz do zawartości

Jack61 !!!

YoWheris

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niestety bardzo niemile spędziliśmy czas z panem Jack61. Po wigilii impreza przeniosła się do Kudłatego, gdzie także zaprosiliśmy pana Jacka, niestety gość okazał się bardzo arogancki i nieprzyjemny.
Przykro mi panie Jacku ale do naszej praci pan nie pasuje.
Takie zachowanie pana było dla niektórych bardzo niezrozumiałe.
Proszę o wypowiedzi tych co jeszcze pamiętają imprezę u Kudłatego.
Miro, napisz coś od siebie.
Napisano
Hehehe, mi już się film urwał w knajpie dość szybko, później przetrzeźwiałem. Szkoda, że fotek umnie nie robiliśmy.
Myślę, że Jack też troche za dużo wypił i z tego powodu mu troszeczke odwaliło czy coś tam. Całej sytuacji dokładnie nie pamiętam więc nie chce przekręcać faktów.
Napisano
Witam.z przykrością,lecz jestem zmuszony potwierdzić słowa Yowherisa.Incydent miał miejsce u Kudłatego w mieszkaniu.Ubolewam,iż po tak udanym spotkaniu - można było zakłócić super klimat.Myślę,że Wojtas powinien się też odnieś w jakiś sposób do zaistniałej sytuacji....A przede wszystkim myślę,iż Jack61 powinien wypowiedzieć to magiczne słowo -przepraszam. Pozdr. Miro.
Napisano
No niestety tamtego wieczoru Jack61 myślę że wypił trochę za dużo i niestety miały miejsce niezbyt ciekawe wydarzenia. Zrobiło mi się bardzo przykro w momencie gdy zachował się niekulturalnie w stosunku do Ani. No i później gdy kierował co po raz to agresywne słowa w kierunku uczestników imprezy, przyznać się muszę że po tym zawrzała we mnie krew ale dobrze że skończyło się na pokojowym rozwiązaniu sprawy i mam nadzieję (o ile się spotkamy) że następnym razem Jack61 wykaże więcej rozsądku, humoru i taktu, w końcu nie jesteśmy dziećmi. Myślę że Brzeg , Wrocław i Kościan stworzył poprzez wcześniejsze spotkania podwaliny pod ekpipę odkrywców-przyjaciół i mam nadzieję że nikt poprzez takie zachowania nie rozwali tego co stworzyliśmy.
Pozdrawiam Wojtek
Napisano
szkoda, że mnie tam nie było ;)

Kudłaty rozpuścił towarzystwo, co przyczyniło się do spadku morali w ekipie. Następnie w koszarach wybuchł bunt i co niektórzy byli zmuszeni do ich opuszczenia.
Zabrakło kogoś, kto by trzymał towarzystwo za mordę.
Ale mam nadzieję, że cała sprawa się wyjaśni i więcej nie będzie dochodzić do takich incydentów.
Napisano
Ale to jest wątek jak rozumiem nawiązujący to tematyki pisma?

Bo jak nie... :) to chyba średnio interesujące dla użytkowników forum kto nie trzymał cisnienia.
Napisano
Generał.Kogo ty chciałeś trzymać za morde ??? A może miałeś szczęście,że cię nie było....Że ciebie nikt nie złapał za tę część głowy...hehehe pozdr.Miro
Napisano
No w sumie fakt, Rafał nie możesz się wypowiadać i to w taki sposób jak nie było Cię przy tej sytuacji, bo sytuacja jak dla mnie nie była ani ciekawa ani śmieszna , no chyba że pod koniec jak Yowheris ukrył w rękawie pewno cudo i biegał od drzwi do drzwi :-) A Ania? Ania to cud kobieta Kudłatego:-))))
Napisano
Ania na pewniaka jest super dlatego ze gosc o nicku KUDLATYHD ma pewnie dlugie pukle i lubi Harleye Dawidsony;) a ja lubie motocykle,czytam swiat motocykli i mam nawet wsk 125 po dziadku.Czy ide dobrym tropem Panowie?? Wybaczcie dzekowi61 tak jak ja wybaczylem kumplowi kumpla ktory to wbil sie do mnie na parapetowę niezle spity i po ladnej godzinie milczenia spytal moją sasiadke czy podczas orgazmu dretwieją jej sutki?!" -wszyscy zamilkli a gosc zmuszony byl opuscic lokal;)Pzdr, narazie!
Napisano
Kudłaty, a tak przy okazji powiedz mi, bywasz na zlotach motocyklowych? Jeśli tak, to może będziemy mieli okazję się spotkać na rozpoczęciu sezonu, lub w trakcie trwania w Maniowie, Wołowie czy gdziekolwiek.
Napisano
Pewnie, że jeżdze a nawet organizuje:), znaczy Organizowąłem, Pierwszy Wołów, Sobótke i Maniów.
Ten sezon niestety bez dryndy i nie udzielałem się.
Jeżeli byłeś na tamtych zlotach to pewnie mnie znasz:)
Napisano
NArazie jestem zapracowany:), Swego czasu ze Szklarskiej do Czech wiozłem 180 butelek po piwie w koszu i sakwach hehe. To był mój rekord. Dobrze, że tam każdą ilośc butli przyjmują, choć pani w sklepie się troszke zdziwiła hehehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie