YoWheris Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 Niestety bardzo niemile spędziliśmy czas z panem Jack61. Po wigilii impreza przeniosła się do Kudłatego, gdzie także zaprosiliśmy pana Jacka, niestety gość okazał się bardzo arogancki i nieprzyjemny. Przykro mi panie Jacku ale do naszej praci pan nie pasuje. Takie zachowanie pana było dla niektórych bardzo niezrozumiałe. Proszę o wypowiedzi tych co jeszcze pamiętają imprezę u Kudłatego.Miro, napisz coś od siebie.
KudłatyHD Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Hehehe, mi już się film urwał w knajpie dość szybko, później przetrzeźwiałem. Szkoda, że fotek umnie nie robiliśmy.Myślę, że Jack też troche za dużo wypił i z tego powodu mu troszeczke odwaliło czy coś tam. Całej sytuacji dokładnie nie pamiętam więc nie chce przekręcać faktów.
miro5671 Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Witam.z przykrością,lecz jestem zmuszony potwierdzić słowa Yowherisa.Incydent miał miejsce u Kudłatego w mieszkaniu.Ubolewam,iż po tak udanym spotkaniu - można było zakłócić super klimat.Myślę,że Wojtas powinien się też odnieś w jakiś sposób do zaistniałej sytuacji....A przede wszystkim myślę,iż Jack61 powinien wypowiedzieć to magiczne słowo -przepraszam. Pozdr. Miro.
Wraith Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 No niestety tamtego wieczoru Jack61 myślę że wypił trochę za dużo i niestety miały miejsce niezbyt ciekawe wydarzenia. Zrobiło mi się bardzo przykro w momencie gdy zachował się niekulturalnie w stosunku do Ani. No i później gdy kierował co po raz to agresywne słowa w kierunku uczestników imprezy, przyznać się muszę że po tym zawrzała we mnie krew ale dobrze że skończyło się na pokojowym rozwiązaniu sprawy i mam nadzieję (o ile się spotkamy) że następnym razem Jack61 wykaże więcej rozsądku, humoru i taktu, w końcu nie jesteśmy dziećmi. Myślę że Brzeg , Wrocław i Kościan stworzył poprzez wcześniejsze spotkania podwaliny pod ekpipę odkrywców-przyjaciół i mam nadzieję że nikt poprzez takie zachowania nie rozwali tego co stworzyliśmy.Pozdrawiam Wojtek
general1006 Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 szkoda, że mnie tam nie było ;)Kudłaty rozpuścił towarzystwo, co przyczyniło się do spadku morali w ekipie. Następnie w koszarach wybuchł bunt i co niektórzy byli zmuszeni do ich opuszczenia.Zabrakło kogoś, kto by trzymał towarzystwo za mordę. Ale mam nadzieję, że cała sprawa się wyjaśni i więcej nie będzie dochodzić do takich incydentów.
Bocian Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Ale to jest wątek jak rozumiem nawiązujący to tematyki pisma? Bo jak nie... :) to chyba średnio interesujące dla użytkowników forum kto nie trzymał cisnienia.
KudłatyHD Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 To jest dział Towarzyskie i po towarzysku gadamy.Czy może temat się nadaje do głównego działu??hehe.
von Nogaj Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 -a ta Ania to fajna jest?? Zapodajcie jakieś fotki;DD
miro5671 Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Generał.Kogo ty chciałeś trzymać za morde ??? A może miałeś szczęście,że cię nie było....Że ciebie nikt nie złapał za tę część głowy...hehehe pozdr.Miro
miro5671 Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 A ta Ania,to Kudłatego kobieta jest........!!!!!!hehehe
Wraith Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 No w sumie fakt, Rafał nie możesz się wypowiadać i to w taki sposób jak nie było Cię przy tej sytuacji, bo sytuacja jak dla mnie nie była ani ciekawa ani śmieszna , no chyba że pod koniec jak Yowheris ukrył w rękawie pewno cudo i biegał od drzwi do drzwi :-) A Ania? Ania to cud kobieta Kudłatego:-))))
von Nogaj Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 Ania na pewniaka jest super dlatego ze gosc o nicku KUDLATYHD ma pewnie dlugie pukle i lubi Harleye Dawidsony;) a ja lubie motocykle,czytam swiat motocykli i mam nawet wsk 125 po dziadku.Czy ide dobrym tropem Panowie?? Wybaczcie dzekowi61 tak jak ja wybaczylem kumplowi kumpla ktory to wbil sie do mnie na parapetowę niezle spity i po ladnej godzinie milczenia spytal moją sasiadke czy podczas orgazmu dretwieją jej sutki?!" -wszyscy zamilkli a gosc zmuszony byl opuscic lokal;)Pzdr, narazie!
Foster73 Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Kudłaty, a tak przy okazji powiedz mi, bywasz na zlotach motocyklowych? Jeśli tak, to może będziemy mieli okazję się spotkać na rozpoczęciu sezonu, lub w trakcie trwania w Maniowie, Wołowie czy gdziekolwiek.
general1006 Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Chłopaki jesli pisałem o mordzie to tylko w przenośni. Czasami tak bywa na imprezach, że miedzy tymi dobrymi owieczkami jedna będzie czarna.
KudłatyHD Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Pewnie, że jeżdze a nawet organizuje:), znaczy Organizowąłem, Pierwszy Wołów, Sobótke i Maniów.Ten sezon niestety bez dryndy i nie udzielałem się.Jeżeli byłeś na tamtych zlotach to pewnie mnie znasz:)
Foster73 Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 No to Kudłaty na co czekasz? Składaj jakiegoś uska" z koszem (żeby było w czym browarki wozić). Zima szybko minie a sezon tuż, tuż. ;-)
KudłatyHD Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 NArazie jestem zapracowany:), Swego czasu ze Szklarskiej do Czech wiozłem 180 butelek po piwie w koszu i sakwach hehe. To był mój rekord. Dobrze, że tam każdą ilośc butli przyjmują, choć pani w sklepie się troszke zdziwiła hehehe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.