snajper-s1 Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Napisano 16 Grudzień 2005 Co to jest i od czego? Jest dość duże, niestety nie mam więcej zdjęć bo zostawiłem w lesie. Obok znalazłem gąsienicę do t 34, to może być od tego czołgu.
tosh Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 akurat mam takie cudo w swojej kolekcji, zamontowane na ogniwie, wiec fotke wrzuce, moze nawet jutro...pozdrawiam
tosh Napisano 16 Grudzień 2005 Napisano 16 Grudzień 2005 witamjezeli mialo dwa otwory na sruby, to prawie na pewno jest to nakladka przeciwposlizgowa na gasiennice do T 34pozdrawiam
snajper-s1 Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Napisano 16 Grudzień 2005 A masz może jakieś zdjęcie jak to się montowało na gąsienicy?
snajper-s1 Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Napisano 17 Grudzień 2005 No to chyba będę musiał się wybrać po to. Ale u nas teraz śnieg na 20 cm, a miejsce jest daleko i długo trzeba iść i jeszcze nie wiem czy znajdę. Raczej na wiosnę, chyba nikt tego nie sprzątnie?!
snajper-s1 Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Napisano 16 Grudzień 2005 Co to jest i od czego? Jest dość duże, niestety nie mam więcej zdjęć bo zostawiłem w lesie. Obok znalazłem gąsienicę do t 34, to może być od tego czołgu.
Pytanie
snajper-s1
Co to jest i od czego? Jest dość duże, niestety nie mam więcej zdjęć bo zostawiłem w lesie. Obok znalazłem gąsienicę do t 34, to może być od tego czołgu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.