Skocz do zawartości

Co sadzicie o armand penetrator" wykrywaczu...

carmelo1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiam
Od kilku miesięcy podsiadam wykrywacz prospector armanda i jestem całkiem zadowolony może nie powala zasięgiem ale jak narazie uważam że to dobry wykrywacz, penetrator czyli uproszczona wersja propectora też przez dłuższy czas towarzyszyła mi na wykopkach i również sądze że to niezły sprzęt. Jedno wiem że zsięgi zamieszczone na stronie producenta są moim zdaniem takie jakie są naprawdę.
pozdr
Napisano
Witam !

Poza kieszenią nic więcej on nie penetruje .... ;-)
Chociaż znam kogoś kto ma nim niezłem trafienia ale jest to okupione bąblami od odłamków.

pozdrawiam !
Napisano
Witam.
No tak, ale ten ktoś ma najtańszy model bez dyskryminacji jeżeli mówimy o tej samej osobie :).
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
To że dużo osób narzeka na wykrywy od armanda to chyba znaczy że chyba mają słabiutkie namiary(ci co narzekają), a nie jest to wina wykrywaczy, bo wszystkie są dobre w swojej klasie cenowej. Posiadałem explorera i bardzo go polecam mimo tego że dużo trzeba było się nakopać ;)
penetratora trzeba wyczuć, a nie da się tego zrobić w tydzień, potrzeba cierpliwości, a prospector podoba mi się dlatego, że jest lekki, długo trzymają baterie i wyczaiłem w nim już dyskryminację , z czego sa jestem zadowolony.

pozdro.
Napisano
Ja mam nowszego explorera, kupiony rok temu, nowy, nie narzekam na niego. Zasięg dla mnie wystarczający, jest lekki, baterie dość długo trzymają. Na pewno jest lepszy od MD3010, który chociaż droższy to jest dużo gorszy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie