Domino(*) Napisano 24 Maj 2003 Autor Share Napisano 24 Maj 2003 Witam!Może wiecie czy ten kawałek blachy jest z samolotu?Jest aluminiowe, ma 3 mm grubości.Wykopałem to niedaleko stanowisk przeciwlotniczych z łuskami od Flaka 30, 20mm.Jest bardzo poszarpane i ma dziurki jakby po nitach.Za wszelką pomoc dziękuje. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Maj 2003 Autor Share Napisano 24 Maj 2003 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Maj 2003 Autor Share Napisano 24 Maj 2003 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Maj 2003 Autor Share Napisano 24 Maj 2003 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Maj 2003 Autor Share Napisano 24 Maj 2003 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Maj 2003 Autor Share Napisano 24 Maj 2003 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 na 90 % samolot. duze nitowane platy aluminiwe wlsciwie nie wystepowaly w innych urzadzeniach. z kolei w miejscu rozbicia samolotu fanty takie jak twoj stanowią 90% znalezisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Maj 2003 Autor Share Napisano 24 Maj 2003 Witam!Dzieki za odzew.Jestem na 100% pewien że od samolotu.Najprawdopodobniej RAF'u. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Może wiecie czy ten kawałek blachy jest z samolotu?
Jest aluminiowe, ma 3 mm grubości.Wykopałem to niedaleko stanowisk przeciwlotniczych z łuskami od Flaka 30, 20mm.
Jest bardzo poszarpane i ma dziurki jakby po nitach.Za wszelką pomoc dziękuje.
Pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.