Wraith Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Napisano 14 Grudzień 2005 Wyszło to sreberko z niewielkiej głębokości i nie wiem czy może być to z epoki czy też raczej współczesne?
Wraith Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Napisano 14 Grudzień 2005 Wyszło to sreberko z niewielkiej głębokości i nie wiem czy może być to z epoki czy też raczej współczesne?
Wraith Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Napisano 14 Grudzień 2005 i próbajeszcze co do tego nieszczęsnego sformułowania głębokości" w zasadzie ten fancik praktycznie przykryty był tylko liścmi przemieszanymi z ziemią
sopel69 Napisano 15 Grudzień 2005 Napisano 15 Grudzień 2005 Wraith przedmiot jest cyba niekompletny, masz tylko część broszy fragment taki jak tył guzika, a cały przód zninął, przynajmnie tak mi sie wydaje bo na calość toto nie wygląda jest że tak powiem za mało urodziwe ;)pozdrowienia
KudłatyHD Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 Jakaś współczesna.Wyglądaa jak by była zrobiona ze zgniecionej puszki po browarze hehe
krzycho Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 wyglada na współczesną , a słowo rosza" fajnie sie kojarzy:)
Pytanie
Wraith
Wyszło to sreberko z niewielkiej głębokości i nie wiem czy może być to z epoki czy też raczej współczesne?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.