Boruta Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 Cześć, mam takie ostrze i chciałbym dorobić resztę, może ktoś ma te części rozrysowane lub może podać podstawowe wymiary, typu: grubość i szerokość głowicy i jelca, oraz wymiary drewna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 I druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 moj kumpel ma tez same ostrze... dziwne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 Chyba sie nie znamy. Może jednak ktoś poda jakieś wymiary, choć już dużo fotek ściągnąłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Jak masz fotki to zrób wydruki w skali 1:1 i uzyskasz gotowe szblony, ja tak zrobiłem z carskim tasakiem.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 No właśnie, chyba tak zrobię, choć parę ujęć mi brakuje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Njtrudniej wyszukać fotki robione nie pod skosem bez przekłamań perspektywy. Skalą bawiłem się na ksero.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 Myślę, coby odlać z cyny. Coraz więcej nowych fotek (nie będę reklamował, gdzie), kto szuka, ten znajdzie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Witam, może ta fotka się przydapozdro ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 albo ta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 O, ta druga bardziej, dziękuję. Co do konserwacji, to zrobiłem parę pomiarów i przeliczeń i za każdym razem otrzymuję różne wyniki. Zresztą kto wie jak to wyjdzie, na razie robię modele z drewna.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Poszukaj kogoś, kto taki posiada, zrób silikonową formę, następnie epoksydowy model i z tego możesz już robić co chcesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 15 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2005 No właśnie chciałbym mieć metalowy jelec w zasadzie, trochę utknąłem, ale w weekend pokombinuję.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Witam może się przydahttp://www.wpk.p.lodz.pl/~bolas/main/uzbrojenie/bagnety/niem/galeria.htmpozdrawiam pedro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2006 Dziś tak wygląda, jelec oryginalny, głowica kopia wystrugana z aluminium. Rękojeść z drewna orzecha włoskiego. Strasznie ciężko się ją strugało.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.