adamoovv Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Witam mam kolbe do mg.W jednym z boku jest duza dziura,czym ja wypełnic aby doprowadzic ją do używalnosci.Prosze o rady i góry dziekuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Ja bym zapchał papierem i ubytek wypełnił żywicą, jeśli jest ebonitowa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Daj fote. Ja bym niczym nie zapychal - konserwuje wlasnie kolbe do StG z dziura na wylot i zostawie ja taka jaka jest. Jestem w trakcie impregnowania jej olejem lnianym i efekty sa jak na razie bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 jesli drewno to szpachła do drewna mozna nawet dobrac rodzaj szpachli do odpowieniego drewna a jesli ebonit to zywica syntetyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoovv Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 Dziekuje za rady ,Kolba jest ebonitowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Żywice wymieszaj z opiłkami ebonitu lub bardziej dostępnego tekstolitu, postaraj się dobrać kolor materiału na opiłki.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.